, sekce: Příslušenství |
|
RFT-835 Vhodný CAM Modul?Zdravim Vás při večeru,Mám prosbu pro všechny montéry, kteří mají praktické zkušenosti s tímto transmodulátorem. Jáké používáte spolehlivé moduly pro stabilní dekódování až 4 programů najednou ze Skylinku resp. CSlinku? Ideálně bych uvítal konkrétní odkaz s fotografií modulu. Díky za reakce. On Air!
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 11.06.2010, 00:01.32
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
redakceProsím Vás, opravte název tématu, správný název přístroje je RFT-835.Díky. On Air!
|
Saxon
|
|
SaxonTaké mě čeká příští týden instalace s tímto transmodulátorem...osobně mě to zajímá také, ale bylo mi doporučeno klasického eurocamu od mascomu že by snad měl šlapat bez problémů. Ale stejně bude nejlepší zavolat přímo do Allcomu a zeptat se prodejce.Jen tiše doufám že nebude vyžadovat jeden s těch předražených smitů (vyšší revize) Jinak nad jakou kombinací karet přemýšlíš? (já plánuji Skylink + CSlink) |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
|
|
RE: RFT-835 Vhodný CAM Modul?pokud chcete 4 kanaly, tak mascom, ale je to s odrenyma usima, nic jineho nez powercam vam tam spolehlive panove nepojede, ten na sebe necha šáhnout 8x. provozuji to tak uz rok s Ikusi .Cena je vice nez prijatelna, divim se, ze vam je nenabidli. |
joki
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 121 |
|
|
bryketaKlasický Eurocam od Mascomu?? Našel jsem jeden Eurocam, ale ten neni pod logem Mascom.Vezmu tento - http://www.eltasat.cz/satelitni-prijem/cryptoworks-irdeto-mascom Karty plánuji CSL a SKL a TP 12525 a 12070, jiná, lepší variantapro čechy mi nenapadla. Včera jsem si s tim hrál a topí to jako čert, z toho mám docela strach. To, jak to reauguje pomalu, na to si nějak zvyknu, aler ta teplota, to je drsný. Sice jsem to včera přijímal přes Quad a relé 4/1 a možná to mělo vyšší odběr, než jima uváděných max 250mA, ale i tak to dost hřálo a to jsem tam měl jen jeden modul. Aktivní doplňkové chlazení je podle mého v instalační stříni nezbytné. joki - jakou máš zkušenost s teplotou, dáváš tomu každodenní reset/spínačky/, co ta podmínka přítomlnosti DC jen na jednom L vstupu? Chci použít jen jednu stanici 835, ale s konvertorem Quad, kde další dva výstupy použiji pro individuální provoz pro dva DVB-S přijímače, které budou na stejném hvězdicovém rozvodu/na dvou koncových zásuvkách/. Jinak je to celkem dobrá věc, ale asi to taky nebude po chuti Glisníkovi a spol... ;) On Air!
|
Saxon
|
|
RE: RFT-835 Vhodný CAM Modul?Tak jsme si ještě domluvil test tohoto modulu, tak uvidíme.http://shop.olmi.cz/zbozi/1517-cam-cryptoworks-eurocam Každopádně, už pomalu počítám s tím, že nakonec skončím u toho Poweru. On Air!
|
Saxon
|
|
re :saxonCo jsem tak pátral,tak to chodí velice dobře,otestuj a poděl se v článečku.Mě dnes přišly HD 903 Kathreiny,už jsem udělal vychytaný seznámek programů a testuji,první dojmy jsou výborné,je to něco jiného,prostě to jsem přesně chtěl.Rychlost přepínání programů také bomba,po delším testu sem asi také něco napíšu.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
lubotest asi dělat nebudu, stejně to tu nikoho nazajímá.Navíc jsem se dohodl s kolegou, že si to dovozce nezaslouží. ;) Je to dobrá věc, ale to chlazení se musí vyladit, je to alga/omega úspěchu.Každopádně je to další varianta pro případné STA apod. Budu to kombinovat s německým DVB-T, ale až někdy o prázdninách, tak zatim tomu budu po chvílích vychytávat mušky... Jdu nakládat auto, čau. On Air!
|
Saxon
|
|
lubaA jen tak na okraj, i na této stanici vidíš, jak je pouze TP 12525V jediný na slušné úrovni co se týče datového toku na program. Z něj vybereš 4 programy a jsi u stropu, z 12070 jsem tam nasázel i 5 programů a stále mám rezervu, bohužel ne tu dekodovací... :((Ale třeba ten PowerCam by jich zvládl víc, uvidíme, praxe ukáže. Takhle mi to vychazí na CT1,CT2,C4,Prima a z druhého Nova,Cinema,JOJ,JOJ Plus a ještě zbývá jedno,dvě místa na placenky. Možná NS, nebo MTV. Uvidíme, co na to PowerCam. On Air!
|
Saxon
|
|
re :saxonJá už to vím dávno,je to normálně vidět pouhým okem.Mě se nelíbí ani 12525,strašně tam kolísá tok,konstantní by byl při té luxusní kapacitě co mají daleko lepší.Už mám napsanou kostru článečku.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
RE: RFT-835 Vhodný CAM Modul?Kolisat prece musi, kdyz to je VBR, ne? Dnes jsem se rozhodl, ze tatovo Vitamina poslu z domu a hodim misto nej Vantage 1100, dosla mi trpelivost. CauOn Air!
|
Saxon
|
|
RE: RFT-835 Vhodný CAM Modul?@Sax, vzal jsem na zkoušku 2ks, jeden slouží u naprosto nenáročných lidí, kteří ale nechtěli Arivu, ale co nejlepší obraz.Druhý zatím trpím, protože jsem ještě nepotkal jiný, s kterým by mi má tv správně zobrazovala a zoomovala formáty obrazu a který by lépe upscaloval do HD a měl funkční bloker. Samozejmě za jeho cenu, kterou zde nebudu psát. Se ti nedivím, že ho dáváš pryč. Pořádný soft nebude hotovej snad ani za rok, jestli vůbec někdy. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
Saxonhttp://shop.olmi.cz/zbozi/1517-cam-cryptoworks-eurocamNo to je přesně on ...nevím proč sem přihodil slovo mascom ale myslel jsem právě tento. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
|
|
Tom 535Máš pravdu, obraz HD je opravdu výborný a bloker je jediná věc, kvuli které je Vitamin ještě stále trpěn. Raději si ale zaplatí prý HD balíček, než toto.Předvedl jsem mu PVR na Vantage a bylo rozhodnuto. Víš co, každej novej přijímač se vychytává časem, ale když je nový FW větší humus, než předchozí, tak to neni dobré... Frknu tam 9926 a pujde na Skylink a bez PVR do světa. On Air!
|
Saxon
|
|
RFT 835 a EuroCam modulTak s tímto modulem nespojim svou další cestu.Vyzkoušeny karty CSlink/nová registrovaná/ a stará T&T/00028.../ a zvládá dekódovat akorát jeden program a CT1 nezvládá ani solo. Takže asi to opravdu vyřešim s PowerCamem. On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|