, sekce: Skylink |
|
koncert k MSjak se vam libil vcerejsi koncert k zahajeni MS me to vzalo paradni africka muzika skveli zpevaci proste parada R^ R^ |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 558 |
|
|
RE: koncert k MSmne vôbec nebol to môj štýl hudbysom to hned vypol Rv ale zato dnes o 16h trubky sa už chystajú aj špunty do uší asi ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
imageZrovna nyní to jede na CT4, včera jsem to neztihnul.Ten chlapík u piana je v pohodě, má to i docela dobrej sound. Všechno z těch africkejch rytmů se kousnout teda nedá... Na ESP dávaji docela pěkně udělaný magazíny z JAR. Hlevně že to jede v HD, to mám radost. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: koncert k MSjo ten je dobrej ja se na to divam znovu predtim zpivali dva slepi manzele to byla tez parada R^ |
image
|
|
RE: koncert k MSKoncert taky nebyl můj šálek kávy...vypnul jsme to.Já tu černou muziku nemusím. Ale každý podle svého gusta. Dnes už se těším na 16.00 hodinu jak 16 letej kluk na první pohlavní styk.. Peníze nazásezný pro mě to bude i výdělečná činnost. Holandsko vítěz MS. Slovensko postup ze skupiny. Itálie nepostup ze skupiny(u těch staříků jsme o tom téměř přesvědčen). Takže hezký den a už at to frčííííí zdar |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: koncert k MSVčera jsem tu někde tipoval na vítěze a uplně jsem zapoměl na Španěly.On Air!
|
Saxon
|
|
RE: koncert k MSnechápu jak někdo může favorizovat slováky a italy považovat za outsidera. to už je fakt poslední stádium zaslepení národnostním cítěním. italové obhajujou titul, ne? a slováci jsou rádi, že si udělají dovolenou u mořeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
pats tima holandanama bych byl opatrny sou tam lepsi,slovaci podle me nepostoupi ze skupiny a ti starici ty to mozna dotahnou daleko muj typ na viteze je Argentina.uz vidim jak Maradona beha po meste nahy. :laughing: |
image
|
|
RE: koncert k MSMaradona neni dobry trener, to je dnes uz vyhulene pako s legendou. Ja fandim vzdy Anglii a budu mit i letos smulu...On Air!
|
Saxon
|
|
vortiTo byla asi nějaká chyba tisku, nebo žert na silvestra.Každopádně, tak slovenská skupina je velmi dobře hratelná - pro Itálii. :))) On Air!
|
Saxon
|
|
RE: koncert k MSTak s Anglii budeš mít smůlu určitě..Tak jako každou velkou událost mimo roku 1966. Fotbal se dnes hraje i hlavou to není Premier League kde to táhnou stejně jen ciznici a lítá se tam nahoru dolů jak když jim nahází syrové maso. Ale všechno jsou jen spekulace samozřejmě třeba se letos dočkáš... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: koncert k MSuz je na nete z toho TS stream z CT HD...asi 14 GB...tak kto ma zaujem a ucet na rapidshare moze sosat |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|