Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Well ADSL2/2+ ROUTER změna portů na 4x LAN

...místo nastavení 2x LAN, 1x VoIP, 1x IPTV. Máte s tím někdo zkušenost? Jak to provést v nastavení routeru? Je tam "milion" nastavení návod na router je tady a stejně nevím jak na to http://www.cz.o2.com/_pub/6f/8/d/113919_142744_pti845_manual_cz.pdf
Stačí předělat z Multiservisní na ---: Internet Expres? 8. Příloh D Změna nastavení routeru 160
Furt mám jen Internet - IPTV jsem nikdy neměl. Děkuji za odpověď.

Standa2
Registrace: 5/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Well ADSL2/2+ ROUTER změna portů na 4x LAN

neznam to, mam huawei nebo co to je ,ale je to podobny. v tom sou to vlany, tady mas na strane 51 lan grupy. vsechny porty preved do prvni a melo by to bejt ok

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

jestli máš o2 tak zavolej na info a oni ti budou radit co a jak jestli ne tak se to dělá přs I.E. heslo a login většinou je to ADMIN oboje uspěchu zdar

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

Řešil jsem tentýž problém, jen s ADSL modemem ZyXEL a kukni na www.iol.cz , tam v sekci modemy najdi svůj a je tam ke stažení nebrandovaná verze firmware pro tvůj modem v originální konfiguraci 4xLAN, bez O2 nastavení. FW stáhneš a podle návodu přehraješ. Éto vsjo...

muchacho
Registrace: 2/2010

http://www.cz.o2.com/techzona/koncova_zarizeni/modemy/ethernetove_modemy_adsl/well_pti_845.html

muchacho
Registrace: 2/2010

Díky moc, převedl jsem ty porty, uložil a OK

Standa2
Registrace: 5/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra