, sekce: Kabelová televize |
|
** SATRO digital **Chci se zeptat,zda-li se dá tato kobelovka (MMDS) příjimat - pochopitelně i předplatit v CR.Máte někdo osobní zkušenost (okolí Velké Javoriny) z Moravy a nebo někdo z SK.Dá se to prostě v České republice oficiálně příjimat? Díval jsem se na jejich ofiko stránky,ale nějak jsem nenašel to,co právě hledám...Za případné a hlavně fundované odpovědi předem děkuji!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 972 |
|
|
** dodatekna vysílač mám skvělý výhled a tak se jedná pouze o práva-zda-li se to tady u nás může příjimat a nebo ne... díkas_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: ** SATRO digital **výhled není zdaleka podmínka dostačující, stejně jako u DVB-T je to směrem na Moravu odstíněno. Já ji mám taky před nosem a nepoužitelné. Uveď přesněji kde se nacházíš. vymezení kde nechodí je zhruba výseč Veseli n/m-Javorina-Uh.Brod. V tom Brodě je to extrém, někde směr na UH to už nejde a jinde v pohodě. Vše se samozřejmě jedná o optickou viditelnost, překážka znamená znemožněný příjem.Oficiálně nic nepředplatíš, leda přes slováka. Pokud jsi někde kde je úroveň dostatečná, musíš si někoho sehnat. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE: ** SATRO digital **tady je zakroužkovaný DVB-T a ta bílá trubka nad ním je MMDS Satro.http://www.postimage.org/image.php?v=gx1LhtJA a tady je to namalované směrově, to MMDS je zhruba stejné jak DVB-T, prostě účel pokrýt Pováží od severu, přes východ po jihozápad a zbytek je stožárem odstíněn. http://www.imagebam.com/image/f7d31563171727 |
davidkriz
|
|
MMDS analogjsem z Velké J. chytla bez problémů,ale pak... No nic.Moja je sice slovenka,ale bylo by to moc *kompli*...Chtěl jsem to pro ni.Jsou tam super programy za skvělé ceny- a to i v HD..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: ** SATRO digital **Jeden nebo dva analogové kanály tam snad ještě jsou tak pokud máš anténu s konvertorem na to, tak se to dá vyzkoušet. Pokud bude analogový příjem v pohodě tak digitál půjde taky.Jestli má Tvoja trvalé bydliště na SVK, nebo někoho kdo tam je a dá se to na něho nahlásit, tak by neměl být problém to vyřídit. |
davidkriz
|
|
škoda...šlo mi o to,zda-li se to dá předplatit i u nás. €-konto mám a ...moja je sice z Sk,ale nebylo by to "pohodlné" a spíše se mi to zdá být komplikované... No nic .Díky @dividkriz ***_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: ** SATRO digital **Tak můžeš to risknout a nahlásit nějaké falešné údaje o bydlišti, ale asi ti to budou chtít dojet nainstalovat :-) Potřebuješ totiž jejich přijímač. Vysílá se tam v DVB-C. |
davidkriz
|
|
@davidkrizja vím,že je to v DVB-C a navíc je to kódované a navíc mají svojí kartu ,příjimače Kaon atd atd... Digitál je digitál..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: ** SATRO digital **jo jo přesně tak, mají svoje boxy a párované s kartou. Teda co já vim. Známý to měl přes slováka, ale pak se na to vykašlal a přestal platit tak mu to vypršelo, někde mu ten přijímač leží... |
davidkriz
|
|
RE: ** SATRO digital **V Bratislave sa da pouzit v akomkolvek TV s dvb-c tunerom. Od nich dostanete modul a kartu. Sami dokonca zopar takych TV ponukaju. V BA su v cene k digitalu pribalene aj analogove programy takze nejakych 13-14 programov je k dispozicii pre lubovolny pocet TV. Je tam STV1,2, ta3, ct1, ct2, markiza, joj, joj+, doma, rtl klub, a hlavne spektrum, eurosport a hbo! teda aspon znamemu to tak namontovali :) neviem ci je to "standard"modul je v prenajme a karta tiez. celkovo to je ale dost drahe. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
|
|
RE: ** SATRO digital **no jo ale to je v Blave. Z Javoriny jde jen digitál.Jinak, modul nebo TV to je mozne, tak aktualni info nemam. Ale je to logické. |
davidkriz
|
|
@sosoano,to jsem se dočetl i na jejich stránkách,že modul s kartou jsou pouze v pronámcu-prostě to oni "jen zapůjčí".Jinak i pár kanálů v digitálu již pouštějí volně-bez kódu i z Velké Javoriny.Mám dojem,že je jich 4 či 5...Ale i přesto děkuju za reakci.Jenže mi to není nic platné,když to nejde ofiko cestou,škoda..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
** kanály zdarma **JEDNOTKA, DVOJKA, TROJKA, PROMO, CENTRAL TV / CETV, RTV KREA / ATV Tak toˇvše..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|