, sekce: Programy na orbitu |
|
Turksat 42ENa 42E vysílá stanice TRT HD 12,688V SR 5000 FEC 3/4 DVB-S2 8PSK.Program se identifikuje jako kodovaný ale vysílá FTA.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
RE: Turksat 42Eopravdovej hardcore by byl dnešní zápas Argentina - Nigérie:1. stadión plnej negrů s trubkama 2. na hřišti dalších dvanáct negrů 3. komentář v turečtině Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
vortiOhledně satelitní techniky se tvoje názory dají číst,ale vše ostatní co napíšeš je h.u.m.u.s.Chocholoušek by měl radost. ;P Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: Turksat 42Etak jedenáct. já jsem počítal, že jeden z rozhodčích bude určitě taky negr. možná nebude, nevímVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
@AntošJá jsem si zase "zamiloval" jeho pojetí psané podoby jazyka českého.Pokusím se o malý příklad: "Malej hejl a velkej rorejs seděli na vokně, který bylo volepený samými (nevhodné slovo)my." ;P Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 971 |
|
|
RE: Turksat 42Etakhle se u nás ve středních čechách mluví :laughing: to jenom v televizi se mluví spisovně, i když je to z Prahy. já vím, že na Moravě se mluví jinakVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
Ještě se to dá více sprznit:MalEJ hEJL a velkEJ rorEJS sedělY na Vokně, kterÝ bylo Volepený samými s*ačkamY.:laughing: Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
|
|
@vortimondAle ano, ať se mluví, žádný problém.Ale nemělo by se tak psát... Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
|
|
RE: Turksat 42ENa Moravě je těch nářečí také povícero,kdyby jste si poslechli brňáckou,tak by jse byli v kelu.:))) :))) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: Turksat 42EJinak se samozřejmě správně spisovně píše zprznit...bych opravil sám sebe... ;)Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
|
|
RE: Turksat 42Efakt ale. to je nářečí. tady nikdo neřekne "každý", nýbrž každej řekne "každej". kdyby prohlásil "každý pochází odněkud", tak by na něj koukali divně, že mluví jak ve školeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Turksat 42EMně se strašně líbí,jak kyž někomu na diskuzních forech,dojdou názory,tak začne opravovat gramatické chyby.Pokud neumí diskutovat,nemá se do toho pouštět. :))) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: Turksat 42ENo vidím,že v 42 E sa vyznáte. |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
|
|
RE: Turksat 42Estarý známý téma, musím si taky přisadit.Vortimondův psaný projev se mě líbí, protože je přirozený a bez gramatických chyb. Jednoznačně na mně působí sympatičtějí, než snaha některých o spisovný jazyk, hemžícím se ale často neomluvitelnými hrubicemi. Nemám svůj názor za ortodoxní, internetová fóra jsou daleko problematičtější v jiných směrech než je v nich užívaná mizerná češtin. Ovšem těm, kteří jsou tolik pobouření vortimondovým psaním, doporučuju poradu s jen průměrným lingvistou, kterej je vyvede z omylu. Chtít pro příklad dát někomu najevo, že je bambula tím, že mu řeknu ty hýle, připadal bych si nejen afektovaně a nesrozumitelně ale hlavně jako blb. Připadá mě zvláštní AlešiHavle, že ty, patrný a úctyhodný systematik a studijní typ, si nedáš to minimum práce a nezjistíš si jednou provždy z jakých krajových základů spisovná čeština vznikala. Mám dojem, že bys byl překvapenej, hlavně pak mírnější ve svých soudech. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
RE: Turksat 42E@sused: ale vyznáme a víc než zaslouží. I když na 11054H, 11804V a 11919V jsou slušný kanály. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
@knawiPočkej, tak to hledím..."Ty hýle" resp. tedy po vašemu "Ty hejle" se tam u vás používá jako nadávka? To je dobré... :))) U nás zase letí "Ty cype!" :laughing: Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
|
|
RE: Turksat 42ETen brankar nigerie fakt trieda n1, argentinu tipujem na vitaza |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
|
|
RE: Turksat 42Enadherny obraz na trt hd myslim ze taky som este nevidel.dival som sa na ten zapas ako zacal hned to zakodovali takze nekecajte... |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|