Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

DO Logitech Harmony 525

Ahoj všem, potřeboval bych poradit s tímto DO. Potřebuji zároveň jedním tlačítkem spouštět SAT,TV, Kino. Nevím kde dělám chybu ale zapne se mi vždy jen TV a SAT a kino Philips HTS3270 se mi stále makrem nedaří zapnout. Pokud navolím kino zvlášť a zvolím Power ON tak se zapne..tj. načtené to tam je ale nevím proč se nezapne když běží makro..má někdo tento ovladač a poradí mi?...děkuji moc..

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DO Logitech Harmony 525

dobry vecer, tento ovladac sice zatial nevlastnim, ale mozno chyba vyplyva z nejakej drobnosti.

skusali ste zmenit postupnost v tom makre? ak nie skuste dat pwr on pre phillips uplne na koniec. dalsia moznost vlozit medzi jednotlive prikazy niekolko milisekundovu prestavku

soso
Registrace: 2/2010

Tak tento ovladač vlastním. Podívej se do nastavení toho kina. Záložka Device, u toho kina Setting potom zvolíš Adjust power setting a máš tam tři možnosti (pravděpodobně to bude ta druhá). Vyzkoušej je postupně všechny a musí to fungovat.

ozzy 2
Registrace: 12/2008

Téma: DO Logitech Harmony 525

Mam ho tiez islo to ale niekedy sa pristroje hadaly co sa ma zapnut skor/pri makre/pri naprogram. samostatne ok /tv dvd video dommace kino 2 sat primace bez problemov asi sa pri makre hadaju kody inak spokojnost

ivan22
Registrace: 4/2008

Ahoj, Děkuji za info a rady.. zkoušel jsem adjust a nic.. ale to vložení té prodlevy se dělá jak,.. trošku do toho padám, ale je to spíš tak jako pokus omyl.. angl. text mi sice nevadí, ale nevím kde přesně co je a česká příručka vlastně nic neříká... děkujuuuu

Pájík

Tak jsem tak dlouho laboroval že jsem opravdu prodloužil doby v ms ...všiml jsem si že DO origoš od kina musí vysílat delší pulz pro vypnutí i zapnutí.. nastavil jsem pul na 8000 ms a už to funguje..původně bylo 1500...všechny časy jsem nějak úměrně také prodloužil..a funguje.. budu nastavovat i další makra, ale to hlavní co nešlo už prostě jde.. děkuji za náměty a Vaši pomoc.. :8) ;)

Pájík

Tak další problém nedaří se mi zápis do DO. Píše spojení s PC OK, ale pak to skočí do takové té tabulky co každých 15sec bliká a konec.. nevím už čím by to bylo..konfiguraci makra nastavím, ale nedostanu do DO... nemáte také s tímto nějakou zkušenost?..děkuju

Pájík

Ahoj, tak se mi zápisy povedlo opravit tím že jsem instaloval nový soft ze stránek Logitech. nedaří se mi ale zprovoznit další makro s Humaxem od Digi. Zadal jsem receiver Digi+ a něco to načetlo z logitech databáze a opět samostatně ovládat Humax jde, ale makro vůbec nechodí tj. ani spuštění TV a kina... může zas být zakopaný pes v těch zpožděních nebo pořadí?.. myslel jsem že když třeba nebude chodit receiver že se teda spustí aspoň to ostatní, ale nejde v druhém makru vůbec nic a tlačítko activity ani neblikne... poradí mi někdo?... děkuju moc.. První makro se mi podařilo odladit dobře a funguje.

Pájík

Tak jsem dopadl jak sedláci u Chlumce... moje 525 má nefunkční jedno ze 4 tlačítek.. proto mi to stále nešlo spustit to makro protože jsem ho měl pod tím nefunkčním tlačítkem.. smůla co?... Umí vyšší verze např. harmony 588 to samé co 525?.. kdybych objednal jiné DO a tohle vrátil...děkuju za podporu a radu.. :(

Pájík

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra