Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Bouřka a parabola

Když teď řádí ty bouřky, tak mě tak napadá: už se někomu stalo, že by mu uletěla parabola? nebo byl konvertor zničený kroupami? :)))

petr86
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Bouřka a parabola

Stát se může cokoli aji třeba to, že vítr shodí květináč padne na parabolu a lnb pak visí jen na koaxu :lookaround:

slapet
Registrace: 11/2007

mě to urvalo z balkonu 60cm parabolu asi 6 let starou, zůstal po ní akorát plastový držák :)

netace
Registrace: 12/2008

Večerná búrka bola ozaj krutá.Mne ostala parabola,držiak a konvertor zničeny,myslým ten plast a to neboli ani krúpy,ja som sa rozhodol pre T-Com MAGIO Po kábli už ma to znechutilo.Vlastním Digi Black,SkyLink, ale aby som počas búrky mal HoVno a mal HD tak toto ma zcela presvedčilo!!!!!!!!!!!!!

mrcho
Registrace: 1/2009

měnil jsem hodně LNB,opravil několik sat.přijímačů,některé odvez do sběrného dvora,paraboly zatím drží

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Mne raz vytrhlo 120cm aj s držiakom (uchytené v škvárocementových kvádroch) - ostala však na oceľovom lanku,ktorým som parabolu prikotvil práve kvôli tomu aby nelietala.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

@mrcho

No aby mi vadilo, že počas búrky sa nemôžem dívať na TV..
Jasné, že keď je normálna búrka a všetko je poriadne nastavené, tak žiaden výpadok nie je, ale pri tej včerajšej smršti, keď sa blýskalo ako na tlačovke je sledovanie TV somarina, ak nemáš zbytočné peniaze na elektroniku.
SG2100+100 Gibertini prežila

georgo
Registrace: 10/2006

Bouřka a parabola

Utrzena parabola je asi ta nejmensi skoda, ktera muze vzniknout pri bource. Nedej Boze, aby ti blesk v dome vypalil vsechny elektrospotrebice... :bomb:

Po sousedovych zkusenostech z minula se znicenymi spotrebici se ac s podivem pojistovna zachovala velice slusne a vse 100% uhradila..R^

maxi6
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra