, sekce: Skylink |
|
Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSK- Dnes v noci tady k tomu vyšel článek, že o tom uvažují ....- Když jsem stejný nápad psal před několika měsíci, tak jsem mi psali, že to neudělá, protože by víc platili, protože se neplatí od TP ale od šíře přenosového pásma. Ale asi to vyjde o doooost levněji, než mít zcela nový TP. Jsem rád, že jsem nebyl úplně mimo ;) a dost bych se divil kdyby takovéto možnosti Skylink nevyužil. Při tom výkonu, co bude mít A3B, by možná šel použít pro modulaci 8PSK i FEC 5/6 a pořád by to bylo v klidu - co myslíte? |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSKto bude máť vorti radosť :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSKPo prehratych volbach zacina Towercom setrit... ;)AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 650 |
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSKPekný deň,no paráda,ae nech už konečne pridajú chýbajúce kanály ako Eurosport 2 NEE HD,alebo SD,Animal Planet HD,alebo SD,Sport 2.Pri tomto stave by som bol maximááááálne spokojný a verím,že aj ďaľší ľudia. R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 734 |
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSKPokud by něco přidali na tento TP tak jedině HD, nebo SD obdobně jako je DokuCS, tzn. např. MuzikaCS, Určitě ne nic SDéčkového, co bude rozšíření Multibalíku - protože by to lidi s SD stroji nemohli přijímat.ALE pro debalu o tom, "co by kdo rád" jsem toto téma nezakládal. |
šibal
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSKSuper napad. Ano chceme to pan glisnik mate nase pozehnanie. Na vasej/nasej platforme velmi chyba MusicBox. Digi ho koduje s upc sa on rada podeli. Aspon test by bol dobry potom sa uvidi. Furt lepsie jako ten Nautik ci Ziva ci to bolo fuj hanba! Kde su tie casy JOJ-TA3-MusicBox na jednej druzici. Uz len ten MusicBox chyba. Ocko uz nebavi. Jukebox je vitany. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSKTa změna by rozhodně Sky Linku výrazně prospěla a HD balíčku by Eurosport 2 HD výrazně pomohl po ztrátě práv Nova Sportu HD na PL,a pokud nemají peníze na nový transpoder tak je to jediná možnost na rozšíření.Dohodnout by se ale měly na té Nově HD s Cs linkem,pokud platí Cs linku za Novu SD ,tak at si to kompenzují,ale Cs link si na svém transpoderu Novou HD blokuje víc kapacity pro SD programi,nadruhou stranu Sky link již nemá kapacitu pro SD mpeg 2,ale po přechodu na 8PSK bude mít volnou kapacitu pro SD programi v mpeg4 SD což není to pravé Eurosport 2 SD by neměly kam pro stavající zákazníky kam dát,takže je to začarovaný kruh Sky link přidá HD + SD mpeg4 po změné na 8PSK ,ale potřeboval by kapacitu pro SD v mpeg 2,CS link nepřidá nikam nic ale kapacitu SD mpeg 2 si blokuje vlastní Novou HD,kde jsou ty slova a činy když budem kapacitu potřebovat tak se dohodnem.http://www.linowsat.com/cgi-bin/lsat.cgi?0235-12109-H-3221-0-0 http://www.linowsat.com/cgi-bin/lsat.cgi?0235-12070-H-3219-0-0 Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
šibalPrepáč,len ma to tak napadlo,nemyslel som to zle.Som za nech Skylink využije kapacitu na DVB S2 ak by ho to malo vyjsť lacnejšie aj keď tam bude dávať pár SD kanálov.Tiež som za HD,ale zdá sa mi to byť dosť drahé.Obávam sa,že keď Skylink využije túto kapacitu na nové kanály tak sa zvýči aj cena Multi HD a HD plus.Predsa len terajších 17 euro na mesiac je dobrá pálka RvVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSK8PSK rozhodně ano, ale nic nového bych nepřidával, raději zvýšit datové toky programů co tam jsou. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSKno nevim. 54 - 49 = 5 mbit, takze prakticky by sa nic nezmenilo, resp na dalsi HD kanal by to urcite nestacilo.Bolo by to dobre len na dalsie problemy s preladovanim a kopec zakaznikov by opat otravovalo, s tym, ze im zas nieco nechodi Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSKPočítám že by šly do FEC 3/4 nebo 5/6 jinač by se to nevyplatilo.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
kostik123já se přece nezlobím :) |
šibal
|
|
@šibalLogické by bylo, aby se platilo za šířku pásma, kterou zabíráš frekvenčně. Jak si nakonfiguruješ ostatní parametry je na tobě. Samořejmě je daná střední frekvence, polarizace a šířka pásma. Rozdílné budou ceny ještě podle beamu. Tak si to myslel předpokládám. R^Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSKjo díky, tak nějak jsem to myslel.Nikdo kromě tebe nereagoval, jestli je skutečně jisté, že za pronájem TP, kde je použita QPSK a kde je 8PSK je fakt stejná. Pokud ano - tak věřím tomu, že Skylink to udělá a tipl bych si, že bude FEC 5/6, ať se z toho vyžvekne co nejvíc. TP s takovými parametry na je Thoru6 (12303V) http://en.kingofsat.net/tp.php?tp=621 , datový tok 68.9Mbps (že bude odlišná cena podle pokrytí beemu - je mi taky jasné, ještě jednou díky za reakci) |
šibal
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSKJá můžu akorát omýlat dokola, že je důležitej každej článek řetězce, nakonec i to oko musí za něco stát, aby to mělo smysl. Dostatečný datový tok, vhodně dynamicky rozložený, to je jedna z částí toho řetězce.Taky tady dokola můžu kvákat svůj názor, že je třeba spotřebitele vhodným způsobem tlačit do nákupu DVB-S2 mašinky. Protože jinak by nezbejvalo, než vysílat na jedné frekvenci dva obsahy pomocí dvou polarizací....Když to zkrátím. Hlavně ať si každej věří, čemu chce...to je důležitý. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
|
|
RE: Skylink TP 12109 přechod z QPSK na 8PSKJo jo,kto pozeral HD,tak nechce už nič iné.HD je proste HD,len ak by tie balíčky neboli také drahé :(( Sám som zvedavý ako to Skylink vyrieši.Snáď to už dlho nepotrvá a bude zase niečo nové.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|