, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC na Thoru - kvalita a orez obrazuJak je to v porovnani s Astrou, na ktere byli pred tim? Je porad obraz orezavan? Zlepsila se kvalita - datovy tok? |
LadaOva
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 127 |
|
|
RE: UPC na Thoru - kvalita a orez obrazuu mňa išla kvalita "rapidne" hore R^ ...už sa teším na novú TV :)LG 50PV350, Golden Media Uni-Box 9060 HD PVR, Free Sat, parabola 80cm, DiSEqC motor Stab HH90
|
jofe
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 133 |
|
|
RE: UPC na Thoru - kvalita a orez obrazuNo jak na to koukám,tak jak u čeho se zlepšila kvalita.U HBO2 je vinikající,ale u těch dalších jako jsou Filmboxy,Nikelodeon,Joj,Jojo+,ČT4,AXN všechny,tak to je hnus.A to,že u HBO jdou u filmů CZ titulky a nejdou vypnout,to je taky pěkný.Taky mě štve,že u AXN sci-fi se poměrně často zasekne obraz a jede jen zvuk.Snad to doladěj do dokonalosti. :lookaround: :lookaround: :lookaround: |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
|
|
RE: UPC na Thoru - kvalita a orez obrazuMohu potvrdit, kvalita šla výrazně nahoru. R^ R^ |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
|
|
RE: UPC na Thoru - kvalita a orez obrazuTitulky u HBO CZ mě taky dost sejří, psal jsem do UPC a sdělili mě, že to už hlásili jako technickou závadu a na odstranění se pracuje. Ale ty titulky tam jsou pořád - já jsem přeladěnej už od 8.5.2010 a od té doby se nic nezměnilo! |
dm52
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 11 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|