, sekce: Programy na orbitu |
|
Formule 1 v HD až v roce 2012www.autosport.com/news/report.php/id/84448Diváci F1 budou muset počkat do roku 2012 na první přenosy ve vysokém rozlišení, odhaduje boss Bernie Ecclestone, navzdory stále hlasitějším požadavkům na změnu. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Formule 1 v HD až v roce 2012Myslim ze ani 3D vysielanie F1 nepomoze, ved to sa neda pozerat ziadne suboje ziadne predbiehanie, ten kto vyhra kvalifikaciu jazdi na prvom mieste a ked nema poruchu tak vyhra. F1 bola zaujimava v 80-tych a zaciatkom 90-tych rokov ked bojovali medzi sebou taky lauda s prostom alebo senna s prostom alebo ini. Vtedy sa dokazali aj sestkrat prestriedat na prvom mieste pocas pretekov. To bolo napatie. Aby som neurazil pamatnikov mozno aj sedemdesiate roky boli fajn, tie neviem posudit. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
|
|
RE: Formule 1 v HD až v roce 2012ona by ta atraktivnost šla nahoru, ale bohužel Bernie je lDlOT. trvalo jim do roku 2006 než vůbec začali vysílat v 16:9. pochopitelně všechny hlavní americký závody a většina evropskejch už je dávno dostupná v HD. kromě F1Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Formule 1 v HD až v roce 2012velmi výstižné slovo, či název IDIOT, protože jak "malý" napoleon se nechal slyšet, tak lidé nemají dostatečný počet HD TV, což je pochopitelně naprostý blábol velmi typický k jeho povaze ve věci - škodaPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
RE: Formule 1 v HD až v roce 2012Vysielanie F1 v HD by bola paráda,veď vysielanie HD v iných štátoch je samozrejmosťou a aj únas sa pomali tiež udomácňuje a súhlas aj s príspevkom"PEPE8989". |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
@vortimondtoho Idiota by som si odpustil,leda ak dokážeš v živote to čo on,ja si ešte pamätám 70-te roky a dokážem posúdiť progres jeho podnikania.Ku tej technickej stránke, myslím,že F1 je stále jediné podujatie ponúkajúce viacero pohľadov paralelne.Áno,tiež by som už rád videl F1 v native HD,ale popravde,HD je dnes všeobecne úplne degenerované nedostatočnou prenosovou rýchlosťou.Som pamätníkom začiatkov HD cez satelit(Euro1080,HD1,SAT1)To ešte HD vyzeralo ako HD. |
nikino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 103 |
|
|
RE: Formule 1 v HD až v roce 2012Teď o víkendu jsem se díval na 24 Le Mans v native HD a mohu Vám říct, že jsem u toho vydržel celou noc a kam se sere F1. Mám novou tv. UE55C8000 a BYL TO ZÁŽITEK. Perfektní noční zábery z depa, dramatický průbeh celého závodu. Bohužel kus soboty a neděle byla v tahu ale nemohl jsem se utrhnout. A pan Bernie nebo jak se jmenuje ať s tou nudnou F1 jde do háje. |
pluto
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 71 |
|
|
RE: Formule 1 v HD až v roce 2012Ted F1 Kanada byla super. I když mám rád motoristický sport jsem i aktivný v něm tak kvůli němu nemusím za každou cenu mít HD o peníze mi nejde. Klidně se podívám i SD na Skylinku i na DIGI TV když dávají třeba na euros. 2 motoristický sport. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|