Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Formule 1 v HD až v roce 2012

www.autosport.com/news/report.php/id/84448
Diváci F1 budou muset počkat do roku 2012 na první přenosy ve vysokém rozlišení, odhaduje boss Bernie Ecclestone, navzdory stále hlasitějším požadavkům na změnu.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Formule 1 v HD až v roce 2012

Myslim ze ani 3D vysielanie F1 nepomoze, ved to sa neda pozerat ziadne suboje ziadne predbiehanie, ten kto vyhra kvalifikaciu jazdi na prvom mieste a ked nema poruchu tak vyhra. F1 bola zaujimava v 80-tych a zaciatkom 90-tych rokov ked bojovali medzi sebou taky lauda s prostom alebo senna s prostom alebo ini. Vtedy sa dokazali aj sestkrat prestriedat na prvom mieste pocas pretekov. To bolo napatie. Aby som neurazil pamatnikov mozno aj sedemdesiate roky boli fajn, tie neviem posudit.

PEPE8989
Registrace: 12/2007

ona by ta atraktivnost šla nahoru, ale bohužel Bernie je lDlOT. trvalo jim do roku 2006 než vůbec začali vysílat v 16:9. pochopitelně všechny hlavní americký závody a většina evropskejch už je dávno dostupná v HD. kromě F1

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

velmi výstižné slovo, či název IDIOT, protože jak "malý" napoleon se nechal slyšet, tak lidé nemají dostatečný počet HD TV, což je pochopitelně naprostý blábol velmi typický k jeho povaze ve věci - škoda

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

Vysielanie F1 v HD by bola paráda,veď vysielanie HD v iných štátoch je samozrejmosťou a aj únas sa pomali tiež udomácňuje a súhlas aj s príspevkom"PEPE8989".

miki16
Registrace: 1/2010

@vortimond

toho Idiota by som si odpustil,leda ak dokážeš v živote to čo on,ja si ešte pamätám 70-te roky a dokážem posúdiť progres jeho podnikania.Ku tej technickej stránke, myslím,že F1 je stále jediné podujatie ponúkajúce viacero pohľadov paralelne.Áno,tiež by som už rád videl F1 v native HD,ale popravde,HD je dnes všeobecne úplne degenerované nedostatočnou prenosovou rýchlosťou.Som pamätníkom začiatkov HD cez satelit(Euro1080,HD1,SAT1)To ešte HD vyzeralo ako HD.

nikino
Registrace: 1/2009

Teď o víkendu jsem se díval na 24 Le Mans v native HD a mohu Vám říct, že jsem u toho vydržel celou noc a kam se sere F1. Mám novou tv. UE55C8000 a BYL TO ZÁŽITEK. Perfektní noční zábery z depa, dramatický průbeh celého závodu. Bohužel kus soboty a neděle byla v tahu ale nemohl jsem se utrhnout. A pan Bernie nebo jak se jmenuje ať s tou nudnou F1 jde do háje.

pluto
Registrace: 4/2007

Ted F1 Kanada byla super. I když mám rád motoristický sport jsem i aktivný v něm tak kvůli němu nemusím za každou cenu mít HD o peníze mi nejde. Klidně se podívám i SD na Skylinku i na DIGI TV když dávají třeba na euros. 2 motoristický sport.

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra