, sekce: Linuxové přijímače |
|
AZ BOX HD ELITE COMBOZdar všem machrům mám dotaz co mají AZ BOX jaký je stabilní FW v poslední době nepotřebuju nahrávat na disk já mám 0.9.4466 je něco stabilnějšího díky za reakce. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
|
|
RE: AZ BOX HD ELITE COMBO0.9.4890 |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 483 |
|
|
RE: AZ BOX HD ELITE COMBOale nazapni si slovenské menu ;) jinak se ti to kousne - je tam bug. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
|
|
RE: AZ BOX HD ELITE COMBOSestra ma AZ BOX HD ELITE (ale nie combo), dal som jej tam 0.9.4890, ale seka CT1 a CT2 (obcas napise ze je kodovany a po par sekindach sa to zase rozbehne), vsetko ostatne ide OK. Ma niekto podobny problem na tomto boxe? |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: AZ BOX HD ELITE COMBOZiadny takyto problem nie je.Pouzivaj kompinaciu v Plugins Mgcamd+newcs cez Multicas to sem tam sekne a nabehne ze je program kodovany |
Fatalino
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 35 |
|
|
RE: AZ BOX HD ELITE COMBOale cez mgcamd+newcs vraj nejde aj nahravanie aj zapisy na kartu zaroven |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: AZ BOX HD ELITE COMBONahrávat na newcs a mgcamd s povolenými zápisy opravdu nejde. Zatím to řeším tak, že na zápisy dám Multicas a jak naběhnou, tak zase přepnu na newcs + mgcamd s vypnutými zápisy. |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
|
|
AZ BOX HD ELITE COMBOještě jeden dotaz jak se mění klíče ručně může mi někdo poradit?U bráchy je problém internet.díky |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
|
|
pro kanonv menu dáš Plug-ins,dále OpenXCAS,Camd Setup,MultiCAS,Edit And Convert Keys a tam vybereš např.Nagravision a OK. V tabulce přepíšeš a dáš SAVE.Tam už to pochopíš.Ať se daří. |
kkalvos
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 85 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|