![]() |
|
mini max na digiide vam minimax |
sekac1
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: mini max na digidakujeme za oznam :D |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: mini max na digiráno taky nešel :-/ ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: mini max na digiuz nejde N3 ;P |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: mini max na digijj,ide ak ti nejde skús vymazať frekvenciu cez možnosť pridať nový transpordér alebo tak nejak , odpíš si tú istú frekvenciu ako máš teraz a nanovo preskenuj ,DIGI tento krok spravila preto aby ich programy nemohli sledovať diváci napr. UPC , UPC DIRECT a iný . |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: mini max na digiNa to jsem se vybod, pustil jsem klukovi jimjam ať si v klidu vypiju kafe... ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: mini max na digiminimax uz nekoduje v N2, cize uz na pstrosa nejde, ofiko mi ide na oboch humaxoch |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
sekac1Priprav sa,ze takto ti nepojdu aj dalsie programy pri ktorych bude Digi vypinat stary kodovaci system (zatial iba Minimax a Animal Planet)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: mini max na digiBlooddog ja som už musel nanovo preskenovať skoro všetky programy ,lebo sú už pod N3 . ja už našťastie kartu na N 3 mám . tak som už len musel nanovo ponadhadzovať a teraz už mám všetko ok. |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: mini max na digija som nic nerobil a minimax ide, nastastie, mala ma anginu tak sme doma |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: mini max na digiposlite mi parametre na minimax |
sekac1
![]() |
|
parametre digiprosim vas posli te mi parametre na minimax |
sekac1
![]() |
|
RE: mini max na digisekac1ake parametre?? :bigeyes: snad nemyslis kluce na nagra3,4 ? :))) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
to sekac1Jestli to máš přes EMU tak ti Minimax/Animax nepůjde. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
bigsatktore cisla mam stlacit na dial.ovladaci aby som sa dostal k zmene klucou |
sekac1
![]() |
|
mini max na digiA ako to chcu riešit, ked ja som ešte novú kartu nedostal...nemaly to nahodou odpajat až po rozoslaní všetkých kariet ??? Nie je to porušenie zmluvy z ich strany ked mi nedodavaju program, ktory vlastne maju stale v ponuke...???Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: mini max na digiTřeba volat na Digi TV !!! Čísla máte ve smlouvě. ;) |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: mini max na digisekac1urcite si z nas robis (nevhodné slovo), ze? :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: mini max na digiminimax - 12563 H 27500 3/4 koukal jsem na něj zdali funguje. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |