![]() |
|
technici UPC se činí!!Právě jsem měl v obchodě zákazníka na přeladění nějakých kanálů pro Skylink pro syna a říkal mi, že on má UPC Direct. Před měsícem mu přišel info dopis o přeladění na novou orbitální pozici a že ho navštíví brzy technik. Ten prý přijel včera a kompletní úpravu provedl a dokonce prý i musel dát novou konzoli a cca 10m koax.kabelu, a to vše zdarma!! Domníval jsem se, že bude UPC najatým technikům (tento byl z Tachovska)hradit pouze práci, ale jak lze vidět, hradí jim i materiál - což je chválihodné! R^ Zákazník byl nadmíru spokojen, bodejť by ne, má víc programů za stejné peníze a hlavně i v lepší obrazové kvalitě.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
@DejfKdyž Ty nestojiš za nic,tak se nedivím,že byl spokojený. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 371 |
![]() |
|
RE: technici UPC se činí!!a ako kto iny ako UPC by to mal hradit??? |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
re:Tak vše jo o lidech,byly tady i jiné poznatky.Spíše bych uvítal,kdyby se nám tady ukázal někdo z těch UPC techniků a řekl o svých zkušenostech s firmou a přetáčení samého.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: technici UPC se činí!!Zdar,pravdepodobne,je tento technik placen nekym jinym,nebo z neceho jineho.Docela by mne to zajimalo.Prosim tedy znamy at sezene technika a tento se s nami podeli o "obchodni tajemstvi".Pokud mate nekdo dalsi zkusenosti,piste. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: technici UPC se činí!!Aha, to to přispěji taky z druhé stránky.. ;)Jediný můj známý, co u nich ještě zůstal mi řekl, že mu to přijeli přetočit nějaký ing. s jedním pomocníkem tmavé pleti. Protože ale měli na 19.2 společnou parabolu, tak musel vytáhnout ze sklepa 60ku UPC, kterou mu připevnili na cca. 30mm stožár na streše, kde ještě visí i nějaké staré antény. Říkal, že mu to šlo do druhého dne a pak mi volal jestli bych se nemohl přijet na to podívat, že pan inženýr po podepsaném protokolu už přijet nehodlá. Volal jsem mu ať bombarduje UPC, ale nakonec jsem se k němu stavil, samozřejmě v kabelu žádný signál. Otočil jsem se, na jeho střechu mu zadarmo opravovat nepolezu. Pak mi ještě volal, že s kamarádem zjistili, že se ta trubka na půdě otáčí...ptal jsem se ho, jak to nastavovali, říkal, že musel stát venku s televizí v okně a hlásit jim signál na střechu... Podesáté jsem mu připomněl, že je lenivej to zrušit, tak ať se trápí dál..navíc má lcd tv, kdo chce kam.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: technici UPC se činí!!Jsme autorizovaná firma pro montáž UPC a prodejní místo. Dopadlo to tak, že UPC si sjednalo přetáčení u telekomunikační firmy a ta teď otravuje, abychom jim za úplatu paraboly přetáčeli. Bohužel ani náhodou!! Jinak UPc nám dluží už přes dva roky přes 12 000Kč. Je to jako u Digi. Tam taky kolegovi neplati a dluží peníze. Malej podnikatel nemá žádný páky. Jedině dluh prodat třetí osobě. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: technici UPC se činí!!Firmy najaté od UPC nestíhají přetočit všechny paraboly a proto obvolávají další montážníky. Za nasměrování paraboly na novou družici nabízejí závratných 250 Kč. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 944 |
![]() |
|
sirdaJe to tak! Je to škoda, když ten co se věnuje satelitní technice přes 25 let tak nemá šanci a vyhrají to neználkové, kteří si ani neutáhnou stožár a jsou jez potřebné měřící techniky. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: technici UPC se činí!!"Firmy najaté od UPC nestíhají přetočit všechny paraboly a proto obvolávají další montážníky. Za nasměrování paraboly na novou družici nabízejí závratných 250 Kč" - pokud je to opravdu tak - tak ten technik z Tachova byl celkem hloupej, za takovou almuznu. Jinak pro Prosata: kde si vzal, ze jsem neschopnej?Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
OdborníciMému známému taky volali , že přijedou přetočit parabolu UPC. Řekl jim že to má na stožáru u baráku , ať si přivezou žebřík , že on ho nemá. Přijeli, viděli to a řekli že tam vlezou ze střechy auta. Nedosáhli tam , tak jim musel po Blatné shánět žebřík asi hodinu, aby tam mohli vylézt a nastavit. Dále mu řekli, že má starý černý přijímač Philips 6010, který nefunguje na Thor, že mu ho musí vyměnit za novinku stříbrný Philips. On trval, že chce svůj starý černý, protože používá modulátor na 2 TV a tak vyšlo najevo, že ho "technici" neznají a proto ho neumí naladit a nabízí ten stříbrný.Byli ze Strakonic, tak na ně pozor !!!!!! :zombie: |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
re:pane jo,to jsou zprávy,UPC se asi vydalo rumunskou cestou,nebo to je možná obava,aby firmy z oboru místo přetáčení nenabízeli jiné operátory,kor teď když běží ty bonusové karty.Jinak mám také zákazníky,kteří ode mě chtějí přetáčečku,ale i se zachováním původních pozic 23,28,19,13...Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: technici UPC se činí!!K úrovni práce některých firem, které pro UPC nabízejí jejich abonentům přetočení parabol doporučuji se raději vyhnout a zajistit si tuto práci ve vlastní režii. Co jsem viděl mně donutilo s nimi vůbec nejednat a nepouštět je k vlastnímu zařízení, sat. přístroje od UPC nepoužívám a vlastní paraboly s motory si od nich zničit nenechám, odmítl jsem jim také podepsat vlastní riziko, že mně programy UPC na Thoru nebudou správně fungovat. Marně jsem jim vysvětlovat, že mám 95 - 100 % čistého příjmu. Dejte si na tak zvané odborníky pozor! |
klokan49
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 314 |
![]() |
|
RE: technici UPC se činí!!Re:klokan49 jistě máš pravdu ale chudáci abonenti co neví co ty.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
Příspěvek od technikaJsme menší firma z Vých. Čech, k přetáčení jsme se dostali tak, že jsme poslali mail pár lidem, poté jsme byli osloveni velmi profesionální firmou, která je mezi námi a UPC.To Rudolf: Ze zkušenosti vím, že kdo chtěl přetáčet tak se k tomu mohl dostat, stačilo pár telefonů. Vím i o řadě firem co odmítla a ani se jim nedivím. Když se to efektivně dělá a řídí tak to není žádný propadák. UPC platí jako každá velká firma, jinými slovy s termíny splatnosti si moc hlavu nelámou. Ale máme mnoho mnoho zákazníků s daleko horší platební morálkou. 250 Kč za to určitě není, za takovou almužnu to nelze. Je potřeba vidět, že to co říká "známý známého" ještě nemusí být svatá pravda. Všichni lidé se kterými jsem se setkal v rámci tohoto projektu (i z konkurenčních firem) byli velmi profesionální. To klokan 49: cituji..."podepsat vlastní riziko, že mně programy UPC na Thoru nebudou správně fungovat"... to má být co? Žádný takový papír neexistuje, tedy oficiální od UPC. To tomik 535 Joj, firmu co nevozí svůj vlastní žebřík patří nakopat do (nevhodné slovo). Jinak ke kvalitě signálu: opravdu je znát velký krok dopředu v obrazové kvalitě u většiny SD programů. Dneska jsem viděl např. kombinaci stříbrný přijímač + LED LG 8000 a výsledkem byl moc hezký obraz. Osobně nechápu přístup UPC, na call centru je zmatek na zmatek, víc jak měsíc nebyli HD boxy, teletext nejde dodnes. Nepoučili se z vlastních chyb a velmi lacino vyklidili pole jiným. Kromě toho ten marketing vůbec nechápu, každý kdo zavolá dostane jinou cenu........ K mému velkému překvapení jsem zjistil, že UPC má hodně věrných abonentů, i těch kteří vědí o jiných službách, ale rušit nechtějí. Otázka je, jaký má tato služba potencíál přilákat nové zákazníky. Naštěstí to není můj boj. Všem příznivcům a uživatelům sat.techniky zdar. |
lynxx
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: technici UPC se činí!!Pro lynxx - listinu po mně žádala podepsat firma co a provádí pro UPC přetáčení parabol, opakovaně mně telefonicky o to žádali, jednoznačně jsem to odmítl a potom mně následně volali ve stejné věci i z nové pobočky UPC z Hodonína a těm jsem to rovněž odmítl. Tím jsem, ale nechtěl říct, že jiné firmy co tyto práce provádějí pro UPC jsou špatné. |
klokan49
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 314 |
![]() |
|
RE: technici UPC se činí!!No mě taky technik z firmy, kterou si UPC najala na přetáčení (Praha 10 - D Měcholupy)měnil držák paraboly, napsal to do zápisu, kterej pak poslal UPC a já neplatil nic. Povídal, že mají s UPC smlouvu, že drobnej materiál jim pak vyúčtujou. |
dm52
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
![]() |