![]() |
|
Příjem HDTelevizory Panasonic s vlastním DVB-S neumí přijímat HD od UPC Direct.Japonci asi zaspali.Kdo jim poradí? |
flop
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Příjem HDA nezaspal jsi špíše Ty? Nebo se nudíš? Žádný DVB-S tuner neumí přijímat HD ..Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Příjem HDheh...najpelsie je ked sluzi TV len ako Display |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Příjem HDPresne tak, pro prijem HD je nutny DVB-S2 tuner a tim neni vybavena zatim zadna TV.Problem vsak nastane i pro DVB-T, az se zacne sirit pozemni HD v DVB-T2, na to take nejsou tunery v dnesnich TV pripraveny. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Příjem HDAle pánové, promiňte , ale jste trošku mimo, DVB-S tuner pochopitelně umožňuje i příjem HD některých programů, a to těch, které jsou na DVB-S transpondérech. Pak je však taky nutné aby dekodér daného zařízení uměl zpracovat video a zvuk v kompresi, která je použita pro HD vysílání, tzn. MPEG4/AVC. V takovémto případě je pak možné přijímat ČT HD z astry, nebo NOVU HD od CSlinku. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
RE: Příjem HDVidím, že se poradce Panasonicu našel, kolik znáš takových přijímačů, které to zvládnou?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Příjem HDVeľa. Celá rada Panasonic NeoPDP zo vstavaným SAT tunerom má tuner DVB-S/S2 s MPEG2/MPEG4... |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Příjem HDKvinto - to klidně podepíšu.Sám mám TX-P42G15E a HD ze satelitu chytám. |
milosgsx
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Příjem HD@Kvinto: A nebude to spíše tím, že mají DVB-S2 tuner?@milosgsx: klidně se pod ten blábol podepiš :laughing: Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Příjem HDSamozrejme že HD programy v DVB-S2/MPEG4 na tých Panasonic-och idú. Čo sa týka UPC asi to bude problém CAM modulu. |
Kvinto
![]() |
|
RE: Příjem HDG15E mám taky,nelze přijímat HD UPC DIrect!! Jiné HD bez problému. |
flop
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
@JackalTým tvojím reakciám nejako nerozumiem. Resp. ešte som nevidel Panasonic, ktorý by mal len DVB-S tuner. Pokiaľ viem všetky ktoré majú DVB-S majú aj DVB-S2. Takže problím tuneru pri Panasonicu to asi nebude. Ale možno sa mýlim. |
Kvinto
![]() |
|
RE: Příjem HDflop: a víš o tom, že DVB-S je něco jiného než tuner DVB-S2?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@flopV akom CI module máš tú UPC kartu? |
Kvinto
![]() |
|
@JackalJaký blábol máš na mysli??Źe TV Panasonic mají DVB-S2?? Koukám, že si odborník (na pruzení ve fóru). |
milosgsx
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Příjem HDAk už riešite príjem na TV-LCD-PLAZMA Panasonic, príjem DVBS a S2,tak sa chcem opýtať ,či je možné u LCD Panasonic s tunerom DVBT- MPEG2,výmeniť na tuner MPEG4.Asi,alebo isto nie,ale chcem sa vtom upevniť. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
milosgsxhttp://yfrog.com/2gpanasonicpvjnech sa dari, ahoj ;) P50V20E vitaj doma R^ Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Příjem HDBlábolem jsem nazval to, že na mou otázku, kolik přijímačů s DVB-S tunerem (o tom byla řeč), zvládá příjem HD bylo odpovězeno: "Veľa. Celá rada Panasonic NeoPDP zo vstavaným SAT tunerom má tuner DVB-S/S2 s MPEG2/MPEG4"Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@JackalKeby si tie Panasonic poznal, nevyletel by si zbytočne na @flop-a hneď v prvom vlákne že zaspal... a nechytal ho za slová.A tých Panasonic-ov čo zvládajú príjem HD programov je naozaj dosť. |
Kvinto
![]() |
|
RE: Příjem HDJak nechytal za slova? Opakuji, reagoval jsem na to, co napsal. Když se neumí zeptat, tak jak mám poznat, že co má vůbec na mysli? Nemusím poznat všechny TV Panasonic, ale znám rozdíl mezi DVB-S a DVB-S2.(je to jako říct, že benzínové auto mi nespaluje naftu a proto výrobce zaspal - tady taky nemusím znát všechny auta výrobce, ale stačí znát rozdíl mezi benzínovým motorem a naftovým) Ale dost už, tohle jeho problém nevyřeší. Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@Kvinto@flopV akom CI module máš tú UPC kartu? Doplnil bych to o otázku: a jakou má kartu? Kdyby se takto zeptal na začátku: Mám TV tu a tu, kartu UPC takovou nebo makovou a modul ten a ten, tak mohlo být jasněji, nemyslíš? Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Příjem HDrespektive on nechtěl radu pro sebe, chtěl někoho, kdo bude dělat vývojáře Japoncům - takže jak se do lesa volá ...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Příjem HDtřeba moje tv má takhle vestavěný satelit .TUNER Analogový tuner ANO DVB-T MPEG-2 / MPEG-4 ANO DVB-S (satelitní) S1/S2 ANO |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |