| 12.08.2007, 18:15.00 | |
Kdo může mít zájem na neinformovanosti?Tak mě v Domažlicích na Choských slavnostech zaujal jeden malý stánek velkou reklamou na digitalizaci. Zkusil jsem se na pár maličkostí zeptat a raději jsem odešel, protože jsem začal působit jako "škodič". Posuďte sami:- dotaz na to v jakém časovém horizontu by se mohla na Domažlicku v DVB-T objevit Prima jsem se dozvěděl, že se nedohodli (nevím kdo s kým) a tak se nikdo neodváží ani naznačit budoucnost vysílání PRIMY v DVB-T u nás - vypínání analogu - vypne se jen Vraní vrch a tak ta část okresu, která přijímá jiné vysílače pojede dál v analogu - Set Top Box s možností nahrávání na HDD - to ne, s tím jsme se ještě nesetkali, ani nevíme, jestli to někdo vyrábí, ale když budete chtít nahrvat na video, musíte si u nás koupit druhý STB - problém s tím, že v některých místech není signál silný a tak ruzné rušení (motocykl, el. spotřebič,...) v analogu působilo rušivě způsobí u DVB-T výpadky - nemůžete chtít od prodejce STB aby tohle řešil, problém už nám někteří nespokojení diváci hlásili To už po mě koukali divně, tak jsem raději odešel. Jen nejsem přesvědčen o tom, že takto nepodařený experiment z Domažlicka by měl být vzorem jak to řešit jinde! |
![]() monterjirk |
| 12.08.2007, 18:27.38 | |
RE: Kdo může mít zájem na neinformovanosti?Jak to,ředitel nohy včera tvrdil ,že s prodejci vše konzultovali,včetně podpory digitalizace,přesného a podrobného vysvětlování postupů,měli tam mít dokonce i specialní stánek!!! |
![]() spyko |