![]() |
|
pomoc ! chyba :ntfs.sys na HDDzdravim , prosim odborniky na software HDDpo spusteni PC vypise : ntsf.sys.PAGE_FAULT_IN_NOTPAGET_AREA ... text foto:(http://uloz.to/5119838/fotka-2710-.jpg) PC botuje ale neni mozne sa dostat na tento disc , da se to nejak obnovit ? alespon data zachranit ? nebo je HDD nenavratne poskozen ? da se to spravit a jaj 2 patricion , na jednom XP na druhej win 7 stalo se to upravach discku programem magick partision 8 vada za pomoc nebo link kde by se naslo reseni , ]dekuji moc pekne |
matino30
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: pomoc ! chyba :ntfs.sys na HDDzálohovat a zálohovat,ničemu nevěř,technika na nic,pobreč si a zapomeň co jsi tam měl,taky mi klekl HDD,v Praze jsem byl s HDD na záchranu dat,po telefonátu ať přijedu,že to bude do 10 000kč,potom prý za 80 000kč,už jsem zapoměl co tam bylo |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: pomoc ! chyba :ntfs.sys na HDDZkus Easy Recovery Pro....nebo Format..Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: pomoc ! chyba :ntfs.sys na HDDEste predtym, ako to vsetko rozoberes a zlikvidujes, skus zatlacit kable k disku a event. vymenit SATA kabel.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 636 |
![]() |
|
RE: pomoc ! chyba :ntfs.sys na HDDHDD bude v poriadku, treba ho strcit do druheho PC a ozalohovat data, a potom pekne "format c" a preinstalovat PC. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: pomoc ! chyba :ntfs.sys na HDDa este by som zrusil vsetky partision na disku a nanovo ich nahadzal, kedze sa to stalo po uprave partision managerom |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
nabehne mi na jimom PC disc ???vsetkym vdaka za odpowede ,skusim ten easyRecovery az to nepojde tak pres druhy PC , ked zapojim disc na druhy PC tak ako mam zalohovat data ?da sa to nejak pres bios ..? pretoze mi nabehne pouze ta sprava co na puvodnom PC, nebo ne ....? nebo myslite ze mi to inom PC nabehne ten disc ..? dik za odpowed |
matino30
![]() |
|
to matino30Samozřejmě načtení starých dat provedeš na jiném počítači či v jiném systému na stejném počitači....tj.vytáhneš starý HDD ze šuplíku,nainstaluješ OS,nainstaluješ EasyRecovery a zapojíš druhý HDD,který chceš "zachránit".....pokud jsi to nikdy nedělal tak to vem k nějakému svému známému,který má více zkušeností..... Pěkný zbytek krásného letního a plně digitálního dne.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
![]() |
|
pro Kamil_k4dekuji Ti moc pekne za radu , skousel sem to na puvodnim PC ,rozbehne mi windows na navom discu , jenom kdys pripojim ten druhy pak restart,restart a nic , neni to mozne spustit nijak kdys to pridam jako novy hardwere tak isto to jenom restartuje ,, skusim nejakeho znameho snad alespon ty data , i kdys si osobne myslim ze discu nic neni , proste to dela vod ty instalace win7 ...jeste jednou dekuju kdyby naky napad predce (matino30@azet.sk) |
matino30
![]() |
|
RE: pomoc ! chyba :ntfs.sys na HDDdaj ten disk do druhého pc,musíš ho nasvitchovať ako slave.pokiaľ je disk v poriadku,tak po spustení ho uvidíš a odzálohuješ si z neho všetko na druhý disk,dáš späť do pôvodného pc(nezabudni zmeniť na master),dáš formát... |
ptr
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
to matino30No s tím přidáváním disku snad víš jak se to dělá(ad.ptr),pokud jsi to nikdy nedělal doporučuji toho kamaráda.....který ví více...(Jinak jsem byl na kole a mám toho celkem plné "brýle"...)Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
![]() |
|
RE: pomoc ! chyba :ntfs.sys na HDDJeště mohu doporučit zkus to v Linuxu.....ale v tom si ještě asi nebyl..Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
![]() |
|
RE: pomoc ! chyba :ntfs.sys na HDDje to zle hosi nechyta se ani jako slave ,ani tesdisc program nedetekuje ,, nevim si s tim uz rady i v druhem pc dela brajgelt , proste preblikne ta modra obrazofka a restart a restart a restart ,, skusim to dat kamosovy ,mozna s tim hejbne ,alespon ty data bych chtel kdyby jeste nejake navrchy pak(matino30@azet.sk) dik moc |
matino30
![]() |
|
![]() |