Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Nejdu mi programy v 2 miestnosti

od včera zhruba asi od 20:30 hod mi v druhej miestnosti nejde ani jeden program , do dnes . Kvalita a sila signálu sú na 10% a chcem sa spýtať či to robí aj vám ostatným alebo je chyba u mňa . poprípade ak je chyba poradte mi ako neodborníkovi ako takúto chybu odstrániť. vďaka za skoré odpovede. alebo či zasa nejak DIGI niečo neupravuje a preto to nejde.

Sk Jano
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejdu mi programy v 2 miestnosti

Typ prijimace, paraboly, konvertoru, služby (asi DIGI teda ??)

Vadný LNB, vadný kabel, vadný přijímač,.....

Vypni na minutku přijímač a zapni, třebas to půjde.
Když ne, vypni ten střep a prohoď mezi sebou kabely od LNB. Když ti po prohození půjde dvojka a nepůjde jednička, je vadný LNB nebo svod. Když ti půjde zase jen jednička a opět ne dvojka, je vadný přijímač. KDyž ti nepůjde nic, je vadný LNB i přijímač.

Kontaktuj zákaznické centrum, ať ti zajistí nápravu, služby si přece platíš a zařízení máš jen v pronájmu ne ?

J a
Registrace: 7/2005

chybu sa mi podarilo odstrániť , na chybe bolo DIGI ,lebo vraj takéto zmeny môžu byť hlavne po úprave kódovacieho systému . už to fachá poslali mi ako to spraviť. a ja mám HYUNDAI 7160 NA.

Sk Jano

ešte mám jeden problém , aby som nezakladal nové vlákno , na tom 2 tv keď prepínam alebo vyhľadávam programy mi trasie lištu z názvom programu ,resp. keď vyhľadávam . na 1 tv to nerobí , je to chyba zariadenia DIGI alebo TV prijímača. vďaka za skoré odpovede.

Sk Jano

Co takhle zkusit prohodit ty televizory? Nebo ty tunery?
Hlavně nepřehazuj současně oboje.

Hujer
Registrace: 4/2004

to ja mám dual a set top box v 1 izbe a tú ako placku z letkou v 2 izbe , televízory sa mi prenášať nechce , nevedel by si prosím nájsť nejakú inú ľahšiu možnosť ? ja som typoval , či to nerobí zdroj v tom TV . môže to byť ,alebo nie ?

Sk Jano

Duál asi nepřeneseš kvůli káblům ;)

smscz
Registrace: 7/2008

Boha jeho. Tak snad abys přehodil kabely u toho přijímače.

Hujer
Registrace: 4/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra