![]() |
|
SKY Link a LEO TvDobrý den, má někdo podobnou zkušenost ? Mám GI 870 , karty SKY Link a CS Link. Při aktivaci balíku multi u SKY link vše jde až na LEO a XXX. Najednou na cca 20 dní naskočilo LEO, XXX stále neběželo. Po těch 20 dnech opět bez těchto programů.Objeví se kodovaný signál. Po meilování s tech. podporou,vypnout ze sítě pak zapnout to nepomohlo. Taktéž poslání reaktivačních kodů ne. Nakonec doporučili přehrání firmware. Po vsunutí karty do Homecast šlo vše jak má. U karty CS Link LEO naskočí program hned. Stejná frekvence,aktivace u obou dvou a u jednoho to jde u druhého ne.Díky za odpovědi. |
Otasek28
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: SKY Link a LEO TvZrus na karte Maturity rating |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 933 |
![]() |
|
RE: SKY Link a LEO TvA to jak ? U goldena |
Otasek28
![]() |
|
RE: SKY Link a LEO TvModul nebo jiny prijimac nebo phoenix a pc |
Hypnos
![]() |
|
RE: SKY Link a LEO Tvjo to je skylink,to si kupujte R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: SKY Link a LEO TvVčera jsem to měl v homecast a poslal znovu zápisy a v mém goldenu to nejede. Dočetl jsem se že se musí dát na kartu věk 18 +. Jenže tam je jen do 16. |
Otasek28
![]() |
|
RE: SKY Link a LEO TvTy voe a co ti tady celou dobu pisu? Proste to zrus primo na karte a bude ti to fungovat, kdyz uz bez toho Leose nemuzes byt. Jak to udelat jsem ti uz psal vyse. Co je na tom tak tezkeho.... |
Hypnos
![]() |
|
RE: SKY Link a LEO TvByl jsem přímo u SKYLINKu, Tam to odblokoval na nějakém Topfildu. Tam se objevily na kartě v menu položky, které u mě vůbec neexistovaly. Tak zkusím večer a dám vědět.Jinak dík za rady. |
Otasek28
![]() |
|
goldeny s emu softomsa do karty nedostanú, vypíše maximálne vložená karta cryptoworks a dosť. Ak máš navyše zapnuté zdieľanie a odpojené zápisy na kartu?IPbox, ortonHD9600, PrimaIII
|
scientific
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: SKY Link a LEO TvJede to vše jak má. To se mě ptáš na hodně sdílení a odpojené zápisz na kartu. Spíš jsem jen uživatel |
Otasek28
![]() |
|
![]() |