Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKY Link a LEO Tv

Dobrý den, má někdo podobnou zkušenost ? Mám GI 870 , karty SKY Link a CS Link. Při aktivaci balíku multi u SKY link vše jde až na LEO a XXX. Najednou na cca 20 dní naskočilo LEO, XXX stále neběželo. Po těch 20 dnech opět bez těchto programů.Objeví se kodovaný signál. Po meilování s tech. podporou,vypnout ze sítě pak zapnout to nepomohlo. Taktéž poslání reaktivačních kodů ne. Nakonec doporučili přehrání firmware. Po vsunutí karty do Homecast šlo vše jak má. U karty CS Link LEO naskočí program hned. Stejná frekvence,aktivace u obou dvou a u jednoho to jde u druhého ne.Díky za odpovědi.

Otasek28
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKY Link a LEO Tv

Zrus na karte Maturity rating

Hypnos
Registrace: 3/2009

A to jak ? U goldena

Otasek28

Modul nebo jiny prijimac nebo phoenix a pc

Hypnos

jo to je skylink,to si kupujte R^ R^ R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Včera jsem to měl v homecast a poslal znovu zápisy a v mém goldenu to nejede. Dočetl jsem se že se musí dát na kartu věk 18 +. Jenže tam je jen do 16.

Otasek28

Ty voe a co ti tady celou dobu pisu? Proste to zrus primo na karte a bude ti to fungovat, kdyz uz bez toho Leose nemuzes byt. Jak to udelat jsem ti uz psal vyse. Co je na tom tak tezkeho....

Hypnos

Byl jsem přímo u SKYLINKu, Tam to odblokoval na nějakém Topfildu. Tam se objevily na kartě v menu položky, které u mě vůbec neexistovaly. Tak zkusím večer a dám vědět.
Jinak dík za rady.

Otasek28

goldeny s emu softom

sa do karty nedostanú, vypíše maximálne vložená karta cryptoworks a dosť. Ak máš navyše zapnuté zdieľanie a odpojené zápisy na kartu?

IPbox, ortonHD9600, PrimaIII

scientific
Registrace: 4/2006

Jede to vše jak má. To se mě ptáš na hodně sdílení a odpojené zápisz na kartu. Spíš jsem jen uživatel

Otasek28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra