![]() |
|
Montáž paraboly na sloupZdravím,chtěl bych se zeptat montážníků,jak řeší montáž paraboly na betonový sloup.Jestli existuje nějaký spec.držák,nebo nechat udělat něco z pásoviny.Mám parabolu na střeše věžáku a s nadcházejícím zateplením se bude rušit i zábradlí,kde mám parabolu nyní.Sloup může mít průměr asi 30 cm.Za rady díky |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Montáž paraboly na sloupna sloup by som to nedával!!! |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: Montáž paraboly na sloupnech si upevnit držák pod zateplením. Pokud máš tu možnostnikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Montáž paraboly na sloupVyrobit(na míru...né s Mírou...) z pásoviny a stáhnout šroubem....něco podobného jak stahování manžet....nevidím v tom nic složitého!Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Montáž paraboly na sloupnormálně T držák na zeď kladivem vytvaruješ na radius tvého sloupu,pak už klasicky vrtačka a hmoždinky |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: Montáž paraboly na sloupV první řadě změřit ten průměr. Pak sehnat dvě objímky na potrubí tříšroubové. Podle velikosti paraboly volit vzdálenost objímek na sloupu. Vyrobit konzoli z trubky a dvou T profilů. Konzoli stáhnout mezi šrouby na straně objímky se dvěma šrouby. Já to mám takhle udělané sice na ocelovém sloupu, ale je to v podstatě totéž. V případě, že se ti nepodaří parabolu naladit, můžeš se na tom bez problémů oběsit.Slovní popis ti asi moc neřekne, pokud bys měl zájem, dej sem mail, pošlu ti foto. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: Montáž paraboly na sloupproč tak složitě Hujer? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: Montáž paraboly na sloupPokud ten sloup není tvůj, tak na něj raději nic nedávej... dobrá rada ! |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: Montáž paraboly na sloupPokud ten sloup je Tvuj,pak existuje prehrsle originalniho zbozi,ktere lze lehce upravit ja drzak parabolyhttps://obchod.cezlogistika.cz/webshop/ProductsList.aspx?CategoryID=42&SubCategoryID=522&pageNo=1. Pokud skutecne neni Tvuj,nic tam nedavej.Okamzite oslov predstavenstvo,aby krome dokumentace a auditu k ZELENA USPORAM,nechalo vypracovat projektovou dokumentaci k instalaci spolecne paraboly pro 4 druzice a 2 zasuvky v kazdem byte,dale samozrejme pro fajnsmekry aspon 2 mista se stozarem pro motoricke paraboly.Z celkove dotace 1 000,- na m2 plochy podlazi to urcite vyjde.Ocekavam zadani a objednavku do cca 11 dnu:) Diky |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Montáž paraboly na sloupasi pred 6 rokmi som daval parabolu na betonovy stlp a vsetko je dodnes v poriadku. stoziarovu konzolu na hmozdiny do 6m vysky, kabel stredom stlpu a v zemi do chaty. ta chata mala plechovu strechu a nemala ani komin. ani zlodeji ani vietor jej neublizil |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 231 |
![]() |
|
![]() |