![]() |
|
ČT HD a fotbalTo co dnes předvedla ČT při večerním zápase Francie-Mexiko mě opravdu slušně řečeno vytočilo.To ,že to komentoval Bauer bych překous,ikdyž je to opravdu uspávač hadů.Ale to,že tam krom jeho komentáře nebylo skoro vůbec nic slyšet mě fakt vytočilo.Schválně jsem to porovnával s ZDF HD a zvukově to bylo nesrovnatelně lepší na němčourech....tam si člověk i tu 5.1 vychutná.Dokonce tam nebyly ani moc slyšet ty jejich foukačky.Zajímalo by mě co s tím zvukem ČT provádí? Totální fotbal bez atmosféry. Rv Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalTutově tam laborovali s tou zvukovou kulisou a takhle to dopadlo...Taky jsem si toho všiml. Možná je lepší si na nic nestěžovat a bylo by to lepší. Ty fokačky se daji velmi dobře potlačit zesílením cenrálního reproduktoru, proti přednímu a zadnímu páru. Ovšem uspávač hadů tomu dal opravdu korunu. To komentování přímo z Kavek, je po stránce speakerů hodně slabé. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonS tím potlačením centru je to dobrá věc ale to budu pokaždé to kvůli neschopnosti ČT přeorganizovávat repro? Skoušel sem to ale stejně výsledek nic moc třeba to moje kino Panasonic neumí nebo nechce umět, a říká si že chyba není na jeho straně.To jim platíme málo?Ano ZDF HD ok ale tam mi chybí jaksi český komentář.Třeba ten zvuk dají dohromady ale to už bude asi konec MS.Zatím je to se zvukem dosti ubohý zklamali mě. RvO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalCentr reproduktor musis zesilit, nikoliv potlacit!!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalTo jsem taky skoušel ale na moje uši nic moc.Ale samozřejmě každý má jiný nároky a jinak slyší a tak si to každý nastavuje jak uzná za vhodný .To se taky začne rozčilovat moje drahá polovička když to je trošíčku nahlas některé věci ženský nepochopí, když jí řeknu že když je přímo se mnou na stadionu v kotli tak jí to nevadí a doma jo. :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalMusis to robit ako ja. Vzdy pomaly ked sa nediva, alebo ked niekde odbehne o malicko pridam zvuk. Ak sa pridava naozaj pomaly, tak si na to zvykne a nevsimne si to. A ked uz si to vsimne, tak to trochu zoslabi, ale vzdy je to nakoniec na vyzsej hodnote, ako predtym, ked som zacal pridavat. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalale včera sa včely krotily už to tolko nehučalo ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalBobo,100 ludí 100 názozov...mne to tak vyhovovalo,lebo aj tak niekedy som pozeral futbal zo stiahnutým zvukom,lebo už mi jebalo s toho včelieho úľu....90 minút trúbenia,resp.270,to je dosť aj na hluchého...asi toľko...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalTo je vtipný, jak si původní pisatel stěžuje, že se ČT vydala cestou potlačení nepříjemného zvuku okolí (vuvuzely), načež dostane doporučení si ještě víc zesílit centr, aby teda ještě víc slyšel toho jím proklínanýho uspávače hadů z ČT, načež další odborník se přidá do diskuse s informací, že jeho super mega hyper domácí kino od Panasonicu naprosto správně neumí vyvažovat hlasitost jednotlivých zvukových kanálů, protože to přece není jeho starost, ale starost ČT, kterou on si krvavě platí, ale chtěl by to, co chtěl původní pisatel, tj. víc slyšet vuvuzely, ale dostane odpověď ve smyslu, aby naopak víc slyšel uspávače hadů. :razz:Já v tomhle kroku naopak ČT fandím. Teprve až bude z hlediště slyšet opravdu fotbalová atmosféra a ne bzučení vosího hnízda, tak má smysl tenhle zvuk opět zesílit. |
schmeyd
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalOno to moje super mega kino umí ale proč bych to dělal?Abych si to při dalším přepnutí reguloval zase jinak?Ty si teda " 1"Že to na ZDF jde co?To mega kino je nastavený tak jak má být a že akorát v tom má bordel jedině ČT.J vidět že tomu očividně nerozumíš-že na jiných programech to maká tak jak má co ty na to?Je teda zajímavé že včerejší kriminálka na ČT1 od 20:00 makala tak jak má tak mi to vysvětlíš? :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalKdybys uměl porozumět psanému textu, tak bys to nepotřeboval ode mě vysvětlovat podruhý. ČT to evidentně utlumila záměrně. Prostě si vybrala jednu ze dvou možných cest. Buď poslouchat stížnosti na nesnesitelný hluk vuvuzel, na základě čehož není pořádně rozumět komentátorovi, nebo vuvuzely utlumit a vytáhnout před ně komentář. Bohužel nikdy se nezavděčíš všem. |
schmeyd
![]() |
|
RE:ČT HD a fotbalJo a seká se to :lookaround:O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalKdyby to CT nechala tak jak to je a nešpekulovala byl by klid.Holt tam "trumpetáci" jsou tak je potřeba to tak brát a hotovo.Takhle to to zvukově vypadá opravdu divně a nepřirozeně jak když komentátor sedí někde na samotě ve sklepě. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalja si myslim, ze keby sa pohrali s nejakym frekvencnym filtrom, tak by mohli utlmit len tie trupky a ostatne ruchy by boli v povodnej hlasitosti |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
Saták1Seká se ti to, protože máš Topfielda s modulem, se kterým si nerozumí na 100%. Musel jsem se usmívat, když jsem četl to vaše vlákno o nahrání nového fw. Půjč si někde zelenomodrý irdeto cryptoworks modul výrobce SMIT (dal bych přímý odkaz, ale byl bych obviněn, že dělám reklamu nějakému e-shopu) a uvidíš, že se sekat přestane. Celkem mě ta informace z toho vašeho vlákna potěšila. A to bude teprve sranda, co to začne dělat, až Skylink (nebo přímo ČT - nakolik je to její transpondér) změní parametry toho TP na Astře, aby zvýšili celkový datový tok toho TP. |
schmeyd
![]() |
|
Bauermě spíš než ten zvul sralo to komentování - né ,že nezná ani jména hráčů .ale kecal tam o uplnych hovnech - a jak tam kecal tak si ani nevšim že byl málem gol. Rv |
aenstria
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
schmeydJakou verzi Smitu 3.9.10 nebo novější.Někdo psal že je to ještě horší než červený 2.3.Dnes mám čas tak to vyskouším.Přepínaní je pomalejší. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
RE:schmeydhttp://www.hofisat.cz/dekodovaci-modul-irdeto-cryptoworks-smit/d-69453-c-934/ to tento? :lookaround:O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: ČT HD a fotbalJo, to je on. Verze 3.9.11 a vyšší. |
schmeyd
![]() |
|
RE:ČT HD a fotbalTak vyskouším modul T-rex twin ale nevím jestli chodí přes tento modul zápisy na kartu.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
Saták1Já zkouším ten SMIT verze 3.9.10 novější verzi nemůžu sehnat na zkoušku.Přepínaní programů je pomalejší,něž u červenýho 2.23.Někdo psal že funguje Technisat?? |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
RE:ČT HD a fotbalTak se to seká i s T-rexemO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
![]() |