![]() |
|
F- konektor, jak to dělají v Britániihttp://www.youtube.com/watch?v=2gvZx2C8nnY&feature=player_embeddedhttp://www.satcure.co.uk/tech/fconn.htm |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v Británii:))) čím to mazal? |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v BritániiMazal to silicone grease ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
zubní pastaže by :))) |
netace
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v BritániiNE ne silikonový tuk R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v Britániispíš pasta. něco jako se patlá na procesory pod chladičemVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v Britániijá když to video viděl poprvý, tak mě napadnul kanagon :laughing: |
netace
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v Britániilubrikát? :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v Britániitaky možnost R^ :laughing: :laughing: :laughing: |
netace
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v Britániino je to silikonová pasta a je to kvůli vodě. protože to pak zatuhne a tím pádem je to dokonale izolovanýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v Britániito je návod pre amaterov,doporučujem cabelcon.www.cabelcon.dk/download/CX3Folder_6_Mar_09.pdf |
zebra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v Britániijednoduchá otázka na co budu dávat za ten tvůj Cabelcon F-konektor 20 kč, když stejnou službu mi udělá šroubovací F-konektor za 1,20 kč. |
netace
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v BritániiTaktéž mám kompresní F-ka, ale dávám je pouze k reciveru, protože vím, že když s tím bude zákazník manipulovat, tak mám jistotu, že mu bude držet a nic s ním neudělá jak ze šrubovacím. Jinak k LNB používám klasiku a měnit nebudu! |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
netace,RoccoA dotahujete je kombinačkama? :))) |
Promax
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@Promaxzubama :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v BritániiK receiveru a lnb používám šroubovací F-konektor a krytku F-konektoru, je to dostačující.http://www.eltasat.cz/images/sklady/krytkakonekt_m.gif |
netace
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v BritániiAky je rozdiel v kvalite a životnosti šrubovacieho F za 10 centov,krimpovacieho za 30 centov a kompresneho za 50 centov objektivne posudi len ten kto ich použiva. |
zebra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v BritániiBude to znit jiz jako klise,kazdy soudruh / soudruzka, at pouziva konektor dle sveho vkusu.Kompresni F-ko je nejdrazsi,nejlepsi a profesionalni zpusob osetreni konektoroveho spoje.Muzeme s tim i nesouhlasit,vest o tom spory,ale to je tak vse, co proti tomu muzeme delat. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: F- konektor, jak to dělají v Britániicca po 18-ti letech jsem rozdělal F, které bylo zaizolováno vulkanizační páskou - vše pod touto páskou bylo jako nové. |
lada69
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
![]() |