![]() |
|
biss paket kanalu az box premium pluschodí nekomu tento balík kanalu asi se bude muset upravit mgcamd co? |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
![]() |
|
RE: biss paket kanalu az box premium plusbiss paket :O kde ho najdu :lookaround: |
datura
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: biss paket kanalu az box premium plusBISS nikde, ale BIS přehled je na:http://en.kingofsat.net/pack-bis.php Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: biss paket kanalu az box premium plusZdravim a jde to na Vantovi? Dík.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: biss paket kanalu az box premium plusvantage je K.O.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: biss paket kanalu az box premium plusPodle toho výpisu do dá ten kingofsat, tak v prolomeném Viaccesu 2.6 je jen pár programů na 5W a jeden a 12,5W , tak nevím co cheš chytat. A to že Viaccesu 2.6 je prolomený nezmená, že existují klíče a že to můžeš přes nějaký EMU plugin přijímat.A nevěř tak doslovně těm informacím o kodovacích systémem, na kingofsatu je i u Skylinku Irdeto2 a přitom to není ta verze, která se dá emulovat podobně jako jde Bulsat. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
RE: biss paket kanalu az box premium plusmě jede po zadání klíču z najmsat.com kompletně celý paket bis tv z hotbirdu bez problému.mám dreamsky DSR 7500 CACI. R^ R^ R^ R^ R^ R^ |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: biss paket kanalu az box premium plusjo zapoměl jsem dodat že mi to jede v pohodě přes EMU . |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: biss paket kanalu az box premium plusjá fakt nevím, co je to za verzi. mám v tom trochu hokej. jestli je to viaccess 2.5 , 2.6 nebo 3.0 ale každopádně to chodí i na hotbirdu a taky na astře! jak píše marksonyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
VortimondPotřeboval bych pomoct nevím si rady: nahrál jsem do Vantage softcam na biss paket ale programy mi nejdou a ani nepujdou jak tady píšeš, to je v poho. ale nejdou mi ani jiné programy v emu a to jsem tam nahrál dnešní vantage softcam. Díky za radu. Jak jsem brouzdal po netu tak nějaký plug in nebo tak nějak. Nevím.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
![]() |