Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Topfield SRP-2411 - new firmware

Stahnul jsem si new firmware z 16.6. 2010 pro "ID 22023" (topfield.cz), pres usb jsem ho updatoval, dal potom na tovarni nastaveni, ale mam stale problem s prepinanim "DiSEqCu 1.0" (DSC-304D) ze 4 konvertoru. Je to stejne jako se starym FW. Vetsinou musim najet na nejaky free program, aby mi najely placene kanaly. Kdyz k satu pripojim "topfield 7710", tak DiSEqc frci bez problemu. Cili kdyz si nastavim casovac na nahravani, tak se mi nahrava tma. Vyresil jsem to zatim tak, ze u DiSeqCu jsem propojil spojkou koax od konvertoru Astry3 s koaxem, ktery jde od relatka k topfieldu. Takze ted mam k dispozici jenom jeden sat. Podarilo se to nekomu korektne rozchodit?

parnicek
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield SRP-2411 - new firmware

Jake typy(znacku)LNB pouzivas? Mas obsazene oba tunery?

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Na prvnich dvou pozicich (obe Astry) mam dva twin LNB. Jeden ma na stitku "TTX smart Titanium Edition", ten druhy neprectu. Zbyle 2 pozice mam na hotbird a intelsat, ale ty v soucasnosti prakticky neprovozuji. Znacku u nich nevim. Kanaly mam naskenovane jenom na tuneru c.1.

parnicek

No vyzkousel bych vymenit ten diseqc za jiny typ, i kdyz je tento vyborny a sam ho pouzivam. Nakonec ten nejlevnejsi muze mit uspech, pochybuju ze to nejaky FW vyleci.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Tyhle prijimace maji s temito starsimi prepinaci casto problem, setkal jsem se s tim nekolikrat. Vzdy jsem vymenil za EMP162/164 a byl klid. Experimenty s LNB byly ztratou casu, zkousel jsem Chess, Inverto, Alps, Koscom a bylo to vicemene stejne. Po vymene za EMP byl klid. Pritom s SD modely (5510, 6000,...) to fungovalo nekolik let bezproblemu. Dej tam EMPcko za par korun a mas klid.

J a
Registrace: 7/2005

to Ja - neco jako tohle? Nejsem zas takovy odbornik na sat.

http://shop.olmi.cz/zbozi/1221-diseqc-rele-p164-iw

parnicek

Jo, presne ten.

J a
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra