Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Zablokoval se Homecast S3000CR

Prosím přítomné o radu, co s tím: prodávám a instaluji mimo jiné i tyto receivery a vždy po vložení karty se mi ukáže nějaká tabulka, kde vyberu řádek s číslovkou 16 (popřípadě 12), potvrdím a zadám heslo 0000. Dnes jsem jednu tuto mašinku prodal laikovi přímo na krámu, on doma zadal první řádek myslím s trojkou a i když zadával třikrát za sebou heslo 0000, tak se mu receiver totálně zablokoval (jako mobil). Sám nevím, jak opět restartovat přijímač, nedostene se ani do menu, prosím poraďte. Btw: proboha, proč má jinakbezvadný Homecast toto zabezpečení? K čemu je to vlastně dobrý? Díky. R^

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zablokoval se Homecast S3000CR

Věkové omezení.

Promax
Registrace: 12/2005

Aha :lookaround: Přesto prosím o radu, jak problém vyřešit? Počkat ccapůl hodiny s přijímačemve stand-by, jako v případě zablokovaného mobilu? Nebo existuje u Homecastu nějaký klik k restartu - jako to má např.TechniSat, když podržíte tlačítka na panelu? Díky

Dejf

prodavam a instaluji :laughing: ... to si snad delas kozy, venuj se necemu cemu rozumis :bigeyes:

milanm
Registrace: 3/2006

Možná pomůže tady reset pinu ve správě karty na vebu.

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

milanm: to si tedy kozy nedělám, u tohoto přijímače se mi to ještě nikdy nestalo a nejsem Nostradamus, abych znal řešení. Jsem utahanej a před půl hodinou mi totot zavolal můj zákazník, že se mu to stalo. proto píšu sem v domnění, že se s tím již někdo setkal a problém vyřešíme rychle. Jinak budu muset čekat do pondělka a volat do Prahy do Allcomu - dealerovi Homecastů pro ČR.

Dejf

Dejf

zkus -počkat 15min. s přijímačemve stand-by,pak to vytáhni ze sítě tak 20 min.,nech to chvíli sednout a zkus znovu.U tohoto přístroje se mi to ještě nestalo,co jsi popsal,ale za zkoužku nic nedáš.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

muhaha, reset pinu ? vortimond to zna z hlavy jesi se nepletu , pockej a dockas se :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs

V tomhle máš asi pravdu,trápil HOMECAST dlouho,než si pořídil Vantage. :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Jééhehe,ty seš jasnovidec nebo máš víc informací,co ten novej majitel s tím prováděl?Já už zablokovanou kartu řešil a reset pinu mi u Homecastu 3000CRCI pomohl :O

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

tak ono kdyz bude tady pan podejce chvili guglovat, tak na to prijde i bez vortimonda, pokud na to ma.
opravdu uz si o tech prodejcich myslim svoje.
v patek sem sel tady do jednoho shopu co ma ty nejlepsi ceny , jak mi rikal jeden znamej u piva. shanim Fkovej rozbocovac. to prej neexistuje, prej si vymejslim nesmysly. tak sem popsal situaci, k cemu to potrebuju a to prej nejde. nejde za 1.1 diseq dat jeste 1.0. a basta. podejci se maj jeste hodne co ucit. ale to plati i o dalsich expertech.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

co má, bublajs, společnýho googlování s mým problémem? Tam se určitě dozvím, jak odstranit tento problém! :laughing: Vždy mi pomohla tato diskuze na parabole, ostatně proto zde vůbec je, že? Jenže dříve ten kdo věděl odpověď, tak jí sem dal, ale dneska jsou dvě odpovědi a patnáct dalších jen řeší, jako to že to tazatel neví. Zrovna ty, bulbajs nebo hurvajs- jak se jmenuješ děláš to samé, raději napíšeš deset výsměchových odpovědí, než-li jednu konkrétní správnou odpověď. Asi je to pro to, že to taky nevíš. :8)

Dejf

to je docela smesny to co tady provadis. ty neco prodavas a nic o tom nevis.
a tomu dotycnymu reknes, ze se musis zeptat na parabole ?
taky ti v autoservisu rikaj, ze musej zeptat na netu , protoze tohle neznaj , kdyz auta prodavaj a servisujou ? ais ne vid ?
minimalne by si mel bejt schopen predikovat co se muze stat s tim homikem a ty kody nebo ten postup mit nekde napsanej.
tak to zkusim z hlavy. kartu si vyresetuj v jinym prijimaci a ve verzi softu nebo v sysinfu zadej 9872 , tak to je u moji 200. ale podle me je u 3000 kod jinej.
http://www.rdi-board.com/archive/index.php/t-6763.html
priste zkus pouzit hlavu

bublajs

@Dejf
Nezlob se, ale kdyz napises, ze "vždy po vložení karty se mi ukáže nějaká tabulka, kde vyberu řádek s číslovkou 16" a ani nevis proc to delas a co to znamena, tak si o Tobe musi udelat obrazek snad kazdy. Alespon z myho pohledu si zaslouzis, aby ses v tom machal ;). Chudaci zakaznici, to abys jim daval na navody k prijimacum jeste navic text, ze vse potrebne se dozvi na parabola.cz, tusim ze to byvalo na Openboxech.

milanm
Registrace: 3/2006

Reset do tovarky - vypnout ovladacem a nez naskoci hodiny vypnout vzadu vypinacem.
Reset pinu karty pres servisni web Skylinku.

J a
Registrace: 7/2005

to: Dejf

Udelej reset pinu karty na strankach Skylinku a pak jeste reset pini prijimace - MENU potom na posledni radek SYSTEMOVE INFORMACE, zmacni OK potom 9876 ,pin se vyrestuje na 0000!!! A uc se, kdyz to prodavas!!!

damba Vantage 8000 S, DreamSky 256 HD, WaveFrontier T90, 8x LNB

damba
Registrace: 6/2007

je to záludný prijímač

Zo 150CR som nemal nikdy problém, ale 3000CR sa nevydaril. hlúpe menu, hlúpa editácia programov. Ale v tej dobe bol jediný. Občas sám od seba dá továrenské nastavenie, používam ho v kablovkách, niekedy vypadne zvuk. Viem o troch, čo to raz za pol roka urobia. Používam ho už len na Noe, ale aj tam sa sám nastavil do nemčiny a vymazal program.

IPbox, ortonHD9600, PrimaIII

scientific
Registrace: 4/2006

Mají ho rodiče, a všiml jsem si že po každé aktualizaci ze satelitu pracuje hůř a hůř. Docela by mě zajímalo co tím výrobce sleduje...

Martin79
Registrace: 7/2008

@bublajs

Máš uplnou pravdu,tady co provádí pan tzv. odborník Dejf je vrchol odbornosti prodeje.U něj bych nekoupil ani žehličku,neboť pro návod by mě poslal někde na forum!Lituji jeho zákazníky,když si neumí ani přečíst návody a používat google a pod.Až mu vypnou digi,to pak asi přejmenuje firmu.To tam musí u něj vypadat.

Prosat
Registrace: 8/2005

Ale on tam píše, že se nemůže dostat do menu! Zkusil bych tam dát jinou dekódovací kartu. Já mám u karty Czechlink kód 2001.Kdo ví , co s tím zákazník fakt dělal. A tu zablokovanou pak odblokovat na stránkách Skylinku.

Oldřich

Tohle mi připomělo jak jeden známý chtěl od prodejce-montážníka vyřešit problém u Homecast S3000 CICR s nápisem POST na display a on to nevěděl :laughing:

Standa2
Registrace: 5/2005

Já zase kam přijdu a kde maj ofiko digi tak tam vidím svítit obálku v pravém horním rohu obrazovky a nikdo neví co to znamená a jak to zrušit a tak na to stále koukaj.

sirda
Registrace: 11/2006

U nás běžné.Není to prodavač,ale podavač!

Promax

@Oldřich

A proč by měl zbytečně měnit kartu,další zkušený odborník...

amper
Registrace: 6/2008

Tak snad forum je tady od toho, aby kazdy nasel odpoved a je snad jedno, zda se pta montaznik ci laik. Nevim tady proc kritizovat prodejce jen kvuli tomu, ze nevi danou vec. Tady by se melo ovocerozdavat i za provokaci

barak200
Registrace: 2/2007

to sproste zadavanie kodu ked sa vloži karta ma len homecast a možno ešte nejaky dalši prijimač nemusi to vedieť každy kto predava prijimače .

jopo166
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra