![]() |
|
Azbox - problem EMU fullProsim Vas Pouzivam na upload do Azboxu program Maz.Skusal som nainstalovat dalsie plugins, ale nejde. Stale mne ukazuje ze mam plnu EMU. Vymazal som vsetko mam len 4 plugins a Emu je stale plna. Nemaul uz niekdo takyto problem? Vopred dakujem |
okverd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Azbox - problem EMU fullAdresář PLUGINS (EMU) je vytvořen jako samostatná partišn na DOM disku a má velikost 8 MB. Zkusil bych přeinstalovat fw a předtím dát format Aplication Area, tím se to vyčistí. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Azbox - problem EMU fullvisper - dekuji moc za radu. Udelal jsem vsechno jak si napsat a nainstalovat znovu OpenXCAS a jenon 3 plugins:MultiCAS mgcamd newcs Ted mne to ukazuje ze mam EMU 87%. Prosim, nevite ktere baliky se daji rozjet v EMU na 13, 23,2 a na 28,5 Moc dekuji |
okverd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Azbox - problem EMU fulla proc instalujes plugins cez MAZ?EMU? okverd, pouzi googla a nezasirej tady todle forum s nakym EMU... kdo je lemravej hledat nezasluzi si cumet na neco zadarmo.. /ber to jako pratelskou radu/ at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Azbox - problem EMU fullMAZ je nejhorsi svinstvo pro azbox, pouzij hlavu a nejake forum co se azboxum venuje specialne napr.satdigitalne |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
![]() |