![]() |
|
Překažka v příjmuDnes jsem se pokusil naladit Hispasat (30°W), který jsem minulý rok přijímal s Humaxem Digi. Akorát jsem motor letos přepojil na Mascom (Skylink) a signál ani ťuk. Je pravda , že asi v tomto směru mám smrk ve vzdálenosti zhruba tří metrů od paraboly, ale že by po dalším roce absolutně zabránil zcela v příjmu z této družice je mi záhadou. Jinak všechny ostatní družice, které chytám mimo tuto překážku, jdou bez problémů. Co myslíte je to možné?Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
kvasnakno odpověděl jsi si správně.... rostoucí stromy jsou potvorysamozřejmě to může být zapříčiněno i něčím jiným ale nejvíce bych sázel právě na ten smrk. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
Překažka v příjmuPtám se, protože smrk je na mém pozemku a klidně ho zlikviduju i když je mi ho trochu líto. Je zajímavé, že jehličnatý strom brání v satelitním příjmu. Já měl domnění, že problémem jsou jen listnáči. Asi jsem se mýlil :(Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnaktak ho skús likvidovať postupne odhora aby ti niečo z neho ostalo aj aby si mal signál...urobíš z neho bonsaj a bude:) Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: Překažka v příjmuPo roce růstu je to téměř jisté, že je vinen smrk. Nemusíš ho však likvidovat. Uřízni mu vršek, bude existovat dál, jen bude vypadat divně, ale to už je pak o zvyku. Taková veliká bonsaj. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: Překažka v příjmuLoni jsem u rodičů ořezal borovici letos mě to čeká zase to by člověk neřek co dřeva za rok naroste. I ten smrk se dá ořezat tak aby to moc nebolelo. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
Překažka v příjmunajednoduchsie by bolo premiestnit parabolu ako sa splhat po strome |
vantom
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Překažka v příjmupresune parabolu a zase nechytne neco jinyho.ja bych ten smrk odstranil. jak to vyroste, tak je to nebezpecnej strom bez hlubokejch korenu a hrozi vyvraceni. a kdyz ne, tak budes mit celou zahradu plnou jehlici. chces to ? ale na druhou stranu ti pod tim muzou rust houby. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE:Překážka v příjmuDíky všem za rady R^Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Překažka v příjmuvykašli se na to,příroda byla tady dřív než my,na hispasatu je stejně h.o.v.n.o R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
pierrepetrmáš recht.... |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: Překažka v příjmuStromy mě už štvou ... poslední roky neustále šplhám po korunách a prořezávám a skracuji (nekácím), u sebe, u souseda u máti , na chatě a ty (nevhodné slovo) zeleny rostou a rostou... :((( co škody mi už nadělaly :((( |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
Óda na Kacenkinaco škody mi už nadělaly.Udělaly bác! Vezmeme si hoblík, pilku, budem si hrát ještě chvilku. Až to všechno spravíme, ták se zatočíme. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
![]() |