![]() |
|
ICE karta Skylink - výhody/nevýhodyMůže mi někdo napsat jakou má výhodu karta ICE? Pochopil jsem, že je to jakýsi hybrid, co má jet i v Cryptu i v Irdetu. Snad by se měly "přenést" i přes rok 2012, kdy pravděpodobně klekne Crypto?? A hlavně - zachovává si karta ICE výhodu staré karty co se týká zákazu zápisů :-), nebo už to nefunguje? |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@ojoj1Že pro IRDETO budou CI moduly, to se snad se samozřejmostí očekává. Na druhou stranu, to asi nebude úplně "plnohodnotné", protože IRDETO má umožnit např. automat. změnu parametrů dané předvolby (např. při změně transpondéru) a tam si nejsem jistý, jestli to lze přes CI modul provést.Jinak "ukončení podpory" znamená i to, že to možná nechají dožít, ale jen do doby než to někdo prolomí nebo BUDE HROZIT prolomení (výpočetní výkon neustále roste a kryptografie nesmí zaspat) - pak to prostě vypnou. A to může být klidně únor 2013. |
richtrj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: ICE karta Skylink - výhody/nevýhodyNo, já si myslím, že i kdyby to nikdo nikdo neprolomil, tak to stejně vypnou. Oni si už důvod najdou. Už jim nevěřím. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@ richtrjJsem spíše praktik než teoretik.Takže pro mne je podstatné, že po vložení testovacího modulu IRDETO, který už nepropouštěl Cryptoworks, nová karta v Argusech chodila. Vypnutí Cryptoworks - je to za dlouho...(dle ubezpečení pracovníků Skylinku, pokud nebude Cryptoworks prolomen, není důvod vypínat...). Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: ICE karta Skylink - výhody/nevýhodyCryptoworks by měl jet ještě nejméně 3 roky z důvodu tříleté záruční lhůty poskytované Skylinkem na jejich karty. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 944 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |