Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ferguson Ariva 200

má někdo zkušenosti s tímto přístrojem (poruchovost, případně doporučte něco jiného v této cenocé relaci)

cukkenny
Registrace: 1/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson Ariva 200

zolik645
Ta statistika nějak pokulhává, já nic a ty 40 procent. Není to náhodou nějak jinak?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

For Kuba
Jo to nevím, jedná se o přístroje z různých serií nakupované během roku, mimo to jsem opravil asi 10-15 Ks navíc zákazníkům, kteří si koupily příjmač mimo mně - vesměs vadný tuner.

zolik645
Registrace: 7/2009

to:Saidxxx

Nepiš bláboly,je to satelit stejný jako každý jiný,prostě si trefil na špatné kusy,ty se objeví u každého satelitu,všichni moji známi ho mají a jsou spokojení,jenom pár jedinců tu na parabole,mají samé problémové kusy,sorry ,ale je to tak,čuus...

over
Registrace: 7/2008

Ferguson Ariva 200

Koukém že několik jedincu jsou rozpálený do běla a hlavně kšeftáci !!!! To je prušvih co pánové že se někdo našel akazí vám obchody!!
Pozor na ně ti jsou nejhorší ,při reklamaci vám to omlátí o hlavu.
Vykřikovat mužete jek hrdlo ráčí ale závadovost je bohužel reálná.Každý koho znám tak si kupuje více kusu najednou aby s něma mohl dělat psí kusy.Porouchanej pošle na poravu a jede dál, toto dělám taky a vubec mě nezajímají tyto výkřiky co zde předvádíte.
.
Svému kamarádovi bych tento stroj nedoporučil to je vše.

Saidxxx
Registrace: 10/2009

Saidxxx řekni kde bereš ty bludy, co tady vypouštíš. Že to máš pouze vyčtený z netu? Asi od Jarinka, ne?
:laughing: :laughing: :laughing:

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Saidxxx

Když s těma přijímačema děláš psí kusy tak se nesmíš divit, že to některý nevydrží.

sirda
Registrace: 11/2006

: Ferguson Ariva 200

Kubo Kubo !! Jestli jsi jich tolik prodal tak to musíš mít kačení žaludek, to ti závidim ty nervy.Potřeboval bych takovou náturu a hned by mi bylo lépe na světě.
Jen pro zajimavost pro druhé, každý přijímač byl koupen z jiné části republiky ,takže žádná shoda a koupě od jednoho prodejce.
Byl to záměr, protože se o té poruchovosti mluvilo dávno než jsem ho poprve koupil.Chtěl jsem nmít větší jistotu bezporuchovosti .Datum prvního 5.9.2009.Bludy tady píšete pánové vy.
Jarinkovi končí citron tak ho nechejte napokoji nebo vás smete
:)))

Saidxxx
Registrace: 10/2009

Saidxxx řekni kde bereš ty bludy, co tady vypouštíš. Že to máš pouze vyčtený z netu?
Poruchovost takového Topfielda 6000, nebo Homecasta 3000 je bohužel mnohonásobně větší než poruchovost Arivy. Ale to ví každej montážník i servisák. Praxe, hochu, praxe, tu neoje.beš.
Jinak, když jsi to věděl, proč jsi ty dvě Arivy kupoval, jsi snad masochista? Spíš ale platí moje první věta, že?

kuba

Ferguson Ariva 200 - over

Nevím jestli píšu bláboly, prodal jsem jich asi 80Ks. Souběžně
s touto značkou jsem prodával jiné HD stroje cca. ve stejném množství a poruchovost za stejné období menší než cca. 1-2procenta tak nevím.

zolik645
Registrace: 7/2009

Ferguson Ariva 200

Poruchovost je opravdu asi trochu větší než u 1.ligy, ale jinak bych při štěstí na kus koupený u fér obchodníka asi neváhal: slušné možnosti, dobrá FW i nadšenecká forum podpora. Mimo Opticum X402,X403 a Satelity 2000Hd asi nemá ve své třídě (za ten peníz..)konkurenci.

minestra
Registrace: 4/2009

Konkurenci má, můžeš si vybrat z celé řady přijímačů Argus za podobnou cenu. I když proti Arivě nic nemám, myslím, že Argus je o něco lepší. sám provozuji oba dva tyto přijímače.

sirda
Registrace: 11/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra