![]() |
|
universal,scifi 13st.Ezdarec chlapi chci se zeptat na jednu věc,před 2 dny jsem bez problému po zadání klíču v systému CCws sledoval kanály universal a scifi z hotbirdu.klíče jsem vzal z najmsat.com.najednou mi nejedou.klíče mám poslední z 19.6.a další nemohu nikde najít .na najmsat.com už taky žádné nejsou.nevím jestli změna klíču nebo změna kodování.mám Dreamsky DSR 7500 CACI.díky moc za rady. |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: universal,scifi 13st.Eno to byly asi DCW klíče (DCW jako Direct Control Word). ty nevydrží nikdy moc dlouho. nejedná se vlastně o hack, ale spíš problém na straně operátora, že vlastně posílá stále stejnou sekvenci, která se normálně mění asi jednou za 10 vteřin. a na ty změny dokáže reagovat právě jedině klíč vyšší úrovněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: universal,scifi 13st.Ekdyž máš např. PC kartu, tak můžeš pozorovat v emulátoru vplug jak se ten klíč mění. je to pár vteřin ani né deset. a teoreticky by se pomocí takovýho klíče dalo dekódovat cokoliv na orbitu bez ohledu na kódovací systém, jenomže než ho někam napíšeš, tak už platí desátej v řadě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
pro vortimonddíky moc vortimonde za perfektní vysvětlení.pochopil jsem.je to škoda oba kanály jsem si oblíbil.měj se . R^ R^ R^ |
marksony
![]() |
|
RE: universal,scifi 13st.Eno každá stanice je v podstatě kódovaná timhle nejzákladnějším klíčem. a u každý jednotlivý stanice je v danou chvíli jinej. stejně jako u programů v primitivním systému BISS. to je vlastně úplně to samý. BISS = DCW. akorát že ty vyšší systémy (viaccess, nagra...) zavedly rychlou změnu těchhle klíčů. a k výpočtu je nutný znát ten vyšší klíč, kterej platí pro kompletní paket programůVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
pro vortimondjasně rozumím mě právě bylo divné že se objevili najednou klíče na najmsatu a byl u toho opravdu systém CCws.nevím jestli je to to samé ale bylo tam CCws.klíče jsem zadal a hned to šlapalo .za 2 dny byla změna ,podle najmsatu jsem zadal jiné klíče a opět naskočili kanály v pohodě ,taktéž u třetí změny.klíče mi zustali nezměněny a přestalo mi ti jít už se ani neobjevili nové nikde.prošel jsem stránek přes google a nikde nic.díky. |
marksony
![]() |
|
pro vortimondjo a nikdy před tím jsem klíče na universal a scifi na najmsatu ani nikde jinde neviděl tam jsem si myslel když je to najednou na najmsatu že to nějakou dobu pojede jako třeba TV GLOBO i kdybych zadával klíče denně. |
marksony
![]() |
|
RE: universal,scifi 13st.Etechnicky je to tuším to isté. CCW = Constant Control Word |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 794 |
![]() |
|
RE: universal,scifi 13st.ECCW je to samý (Constant Control Word). takže "konstantní kontrolní klíč". takže klíč co se dočasně nemění (kvůli nějaký chybě na straně operátora).Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
pro vortimondjo prosímtě mimo to chtěl jsem se tě zeptat dali by se s tou mojí mašinkou dekodovat např.canaal digital holland .canalsat ,nova hellas nebo bulsatcom?mám DREAMSKY DSR 7500 CACI,je v tom nahranej sw version 2.36,loader version 1.25 a HW version V1.00.nevím co je potřeba k příjmu těchto paketu.na výši investice mi nezáleží.díky moc. |
marksony
![]() |
|
RE: universal,scifi 13st.Ecanalsat byl nejdřív public jenom na PC kartách a teď už to chodí i na kačerech (illusion) určitě brzo to bude chodit i na ostatních resívrech, co mají podporu. musíš čekat na novou verzi softu. a ten zbytek (v irdetu) funguje jak kdy, podle toho jestli jsou zrovna aktuálně klíčeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |