Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

edision argus mini 2in1 ip

Ahojte,
nasiel som na diskusiach nejake info o tomto prijimaci. Chcel by som sa spytat, ci podporuje spolocny channel list pre DVB-T a DVB-S, alebo treba medzi nimi prepinat?
A ci vie newcamd/cccamd v client a server mode?
dik,
b.

branok
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: edision argus mini 2in1 ip

Podporuje společný chanel list, po naskenování je možno jakkoliv společně řadit.
V client modu umí jak cccamd tak newcamd.
Server v modu homecamd a spolupracuje i s Opticumy, které mají taky homecamd.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

ojoj1

Dakujem!
Predpokladam ze ten server asi v standby mode nepojde, ci?
Tie zdielania idu cez LAN?
Vies odporucit nejaky stabilny FW pre tie zdielania a UNI citacku?
Na forach som cital, ze nie je problem s ICE kartou a dokonca, ze sa cez vikend uspesne testoval Irdeto modul s ICE v CI na argusoch.
Ma Argus VIP nejake vyrazne vyhody oproti mini z pohladu zdielania, a inych veci?
Este raz dik.
b.

branok

edision argus mini 2in1 ip

Ano přes víkend na srazu se testovaly všechny druhy karet,včetně neofic.karet gama,v tomto přístroji mohu potvrdit,že čtečka karet nemá problém s žádným kodovacím systémem/otvírá rychle,svižně vše/v CI slotu byl zkoušen i modul cam Diablo2 verze 3.9 Otvírání modulu i s kartou bylo poměrně svižné a mohu potvrdit,že u tohoto přístroje nedochází k přehřívání CI šachty,ani modulu/modul po vytažení byl pouze vlažný. :8) R^,což kolegové,kteří byli u toho mohou potvrdit

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

re:

Ano,to hodnotím velmi pozitivně,mám rád studenokrevníky ;)

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

ojoj1

Zdravím.Chtěl bych se zeptat,který Softcam se dává do Edison Argus mini IP.Mám nahraný SW ILTV.argusmini_1.1.49 .Našel jsem softcam-Edison Softcam (KM) 2100-2620 ,ale na USB ho ani nevidím.A ještě jedna otázka:co mám v menu nastavit,aby se mi při zapnutí přijímače netočil motor(zřejmě z Astry 19 °E).Díky

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

re: branok a Antoš

V standby servr nechodí, možná někdy s novým softem. Alternativní jsou poměrně nové, když jsem koupil první várku v březnu tohoto roku, tak jsem se zhrozil, že na něj nic není a za týden 1. alternativní plnohodnotný soft.

Sdílení jak po lan tak kříženým rs232 /to zejména u argus piccollo, kde není IP/.
Stabilní FM na UNI čtečka a sdílení, jakýkoliv alternatiivní, liší se v menu, já mám nejraději upravený originál Argus ze stránek http://ichliebe.tv/, pozor nutno ručně vypsat, když překopíruješ, tak se Ti zobrazí stránka s jehovisty.
nie je problem s ICE kartou a dokonca, ze sa cez vikend uspesne testoval Irdeto modul s ICE v CI na argusoch.
.....na to Ti odpověděl už hery, žádný problém.

Argus VIP je robusnější, s lepším čipem /ne po stránce obrazu na TV/ - to jedou shodně všechny HD typy včetně nejlevnějšího piccollo.
Rozdíl je v čipech, na Argus VIP se v dohledné době bude moci spustit Enigma2, čímž se posune dále.... viz ab-forum.
Argus VIP má vůči mini výhody v lepším ovládání v nastavování sharingu, vypisování údajů možno na dálce jako na telefonu /ne z tabulky/. Sám si hned načtě adresu z routeru atd...

Antoš:
Na Argus mini plno alternativních softů na stránkách http://www.sat-ulc.eu/forumdisplay.php?f=975 nutno se registrovat. Používám starší z ichliebe.tv.
Softcam jsem žádný nezkoušel, ručně jsem vypsal na (nevhodné slovo), dříve jsem dopisoval ručně na Nederland. /argus VIP si stáhne automaticky/.
Motor musíš vypnout v nastavení menu - satelitní instalace-najet na družice, které přijímáš a vypnout diseqc 1.2

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1

Dakujem

Super, dakujem za info!
Pre zaciatok som sa rozhodol pre ten Mini, nakolko potrebujem male sikovne HD combo.
Len pre kompletne info, ten VIP vie server v standby mode lebo iny argus?

branok

....VIP vie server v standby mode...

Žádný Argus zatím neumí servr v standby. Otazka dalších softů, snad nejblíže tomu bude, až se zprovozní na Argus VIP Enigma2.
Argusy jsou zejména na client - protokol cccamd!

ojoj1

a jaký názor máte na tento StB Opticum HD X402P?

DELETOR
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra