Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Homecast S8000 PVR

Homecast S8000 PVR,než ho odnesu do opravny.Závada 1.při přepnutí kanálu 3až10sec.se seká obraz a zvuk,pak se uklidní a vše je v pořádku.Dřív stačilo vypnout a zapnout hl.vypínač a několik týdnů byl pokoj.Jeden čas sem dost laboroval s vystřihováním reklam a stahování nahrávek do PC.U toho se to občas seklo a zase bylo třeba vypnout a zapnout.Mám připojeny dvě paraboly,dva dek.moduly a dvě karty.Skylink a CSlink.Připojení tunerů Duální.Kvalita signálu je 9dB.Změřeno přístrojem Technisat digit S2,který fungoval v pohodě.Toto se děje jen u kódovaných programů,u FTA to nedělá.
Závada 2.PIP obrázek Čt4 a Čt2 momentálně skoro povinnost,PIP obrázek běží,ale hl.obrazovka se sekne a naskočí hláška zakódovaný kanál.To samý u Čt1 a Čt2,jinak kombinace ostatních kanálů jde.Mám pocit,že dřív mi fungovalo všechno?Snesu jakokoliv odpověď a předem děkuji ;)

Tonnny
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast S8000 PVR

já ho mám taky a bez problému a ten závěr co píšeš tak ten stroj je 1 tunerový a tak i já když použiji PIP tak můžu 1 kodovanou stanici koukat a vybrat pak do malého okna již ale nekod.stanici třeba Public a to když přepneš tak dostaneš Public na celou obrazovku a ta kodovana bude v malém okně-a sHDD discem si nelámu hlavu natočím komplet i s reklamama a prehraji do recorderu Panasonic tam se dobre dělá editace-vypálim a hotovo

papay
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast S8000 PVR

@papay: Homecast s 8000 PVR ma snad 2 tunery :-/
Neznam ten prijimac, ale zkusil bych treba jine dekodovaci moduly, jestli neni zavada tam, treba jen v jednom z nich.

milanm
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra