![]() |
|
Kabelová televize ?Ahoj,chtěl bych poradit s výběrem kabelového operátora. Po problémech s analogových vysíláním jsem se rozhodl, že přejdu k nějakému poskytovateli kabelovky. Chtěl bych buď IPTV nebo standard kabelovku DVB-C . Bohužel, nevím, kde bych mohl seznam dostupných sítí v místě mého bydliště najít. Existuje nějaká stránka, kde by toto bylo obsaženo ? Popř. jakého kab.op. nebo IPTV byste mi doporučili v KOlíně ? Díky moc. |
Novotak33
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Kabelová televize ?JA BYCH ŘEKLA ZE KARNEVAL JE NEJLEPSI |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE:Ta už ale neexistuje, patří pod UPC.Popř. co byste doporučili místo kabelové TV ? Docela se mi zamlouvá DigiTV. Není drahá, programová nabídka také není špatná, ovšem neznám další parametry služby. Vím, že používají nižší bitrate kolem 1.5Mbit, a snad dokonce i nižší rozlišení než PAL standard, ale nevím, jak je to viditelné na TV. Jedná se o CRT TV 55cm. Jedná se opravdu o tak špatnou službu ? Díky za radu. |
Novotak33
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Kabelová televize ?Musíš si tedy pořádně rozmyslet zda si "nějakou" službu pořídíš vzhledem k ceně či kvalitě...............(Můžeš si vybrat...Skylink,Cslink,UPC,DIGI,O2 či některý z místních kabelových operátorů !)Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
NETBOXJá mám Netbox a jsem naprosto spokojený. http://www.netbox.cz/site/cz/ |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Kabelová televize ?Na tu tvou tv je digi jak ušité.. :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |