![]() |
|
Nastavenie motora s USALSMechanicky mám motor nastavený. Azimut, eleváciu a sklon paraboly. Opisuje dráhu. Nie je mi ale jasné, ako ho zosynchronizujem s prijímačom. Prijímač mám AZ Box Premium HD+. Na začiatku nastavovania mám mať parabolu na bode 0 alebo na pozícii nektorej družice ? |
Fittipaldi
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 313 |
![]() |
|
RE: Nastavenie motora s USALSněkder zadat zeměpisnou polohu a zapnout usals |
kapax
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
RE: Nastavenie motora s USALSjen netuším jak jsi parabolu nastavoval? měl jsi měřák |
kapax
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
RE: Nastavenie motora s USALSKdyž zadáš správně souřadnice místa příjmu do přijímače a zvolíš USALS, je jedno, kde se parabola nachází, přijímač si ji natočí sám. Ale také jako kolega nade mnou netuším, jak si můžeš být jist, že máš motor s parabolou správně nastavený. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
motorPozri sekciu ABC, nastavenie nuloveho bodu a instalacia motora SG2100. |
vettriano
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Nastavenie motora s USALSMotor som nastavil s prijímačom Humax 5400. Ručne som prechádzal pozície od 23,5E do 30W. Tie mi sedia. Už asi viem, kde som spravil chybu. Zajtra to hádam dokončím. Zatiaľ vďaka. |
Fittipaldi
![]() |
|
RE: Nastavenie motora s USALSFittipaldi,ale dej vedet kde si udelal tu chybu..dikVU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: Nastavenie motora s USALSChlapi, tak mi to nedalo a išiel som to testnúť ešte raz. Mal som zle zadanú moju pozíciu. Tuner 1 mám teraz 23,5E+19,2E+13E+1W a tuner 2 motor. Šlape to super. Len som zvedavý koľko budem na toto robiť settings. Najviac ma potešilo, že v obľúbených sa dajú mixovať programy z tunera 1+2. |
Fittipaldi
![]() |
|
![]() |