![]() |
|
Zapojenia Twin TuneraAko je to s pouzitim systemu USALS (resp. s riadenim motora vseobecne) ak ma receiver twin tuner?1.Ak pouzijem Loopthrough zapojenie (Loop1 out-Tuner2 in), moze mat s tym motor problem? (Viem ze mam k dispozicii len jeden transponder) 2.Zapojenie s Twin LNB je mi jasne. 3.Daju sa pripojit aj dve nezavisle motorizovane paraboly? A ako sa to potom riadi v prijimaci? Priznam sa, ze zmysel takeho zapojenia mi unika. Prosim niekoho kto ma realne skusenosti. dik |
vettriano
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Zapojenia Twin Tunera1.Ne nebude mít problém...motor budeš ovládat tunerem č.1,ale stále mi uniká smysl druhého tuneru při zapojení loop out...2.Twin je ti jasný... 3.Ano,ale nemám praktickou zkušenost s "přijímači",ale jsou zde někteří kteří toto provozují....Smysl je jednoduchý....máš dva motory a dvě paraboly....to jest úplně nezávislá volba....samozřejmě musíš míti plný prostor na ty dvě paraboly.....případně někteří nevidí z jednoho místa celý orbit tak to "rozpůlí"... Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
![]() |