![]() |
|
Skylink HD a Samsung s DVB-S2Chcem sa opytat na skusenosti so sledovanim HD vysielania Skylink cez televiziuSamsung LE40C570. Tento televizny primac ma zabudovany DVB-S2 a umoznuje sledovat programy aj v HD kvalite. Aka je kvalita programov? Da sa to porovnat s obycajnym (externym) satelitnym prijimacom. Nepiste o kvalite HD programov v Skylinku. Dakujem vsetkym za odpovede. |
Zipko1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Skylink HD a Samsung s DVB-S2Já mám LE40C670, takže téměř totožný a obraz je naprosto super, rozhodně nemusíš mít obavy. |
jara
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Skylink HD a Samsung s DVB-S2Diki moc R^ |
Zipko1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Skylink HD a Samsung s DVB-S2Včera jsem zapojoval tuto "padesátku" (50") a obraz ok. Nevidím důvod, proč by měl být horší než s ext. tunerem. Řazení programů je sice zvlášť otravné, ale vyvažuje to možnost řazení programů do jednoho seznamů z různých tunerů. CA červený irdeto CW bez problémů. Akorát škoda, že u tv, která má usb a bere snad všechny formáty chybí PVR funkce, což je asi jejich obecný problém. Jinak doporučuji.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink HD a Samsung s DVB-S2jara skusal si do LE40C670 aj diablo cam - ako sa to sprava? |
peso006
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Skylink HD a Samsung s DVB-S2Bohužel Diablo nevlastním, mám zelené Irdeto a jede to v pohodě. |
jara
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
![]() |