Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

vortimond

SVK 3-2 ITA

Hix
Registrace: 8/2003
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vortimond

Počul som,že Parabola mala svojú úroveň,ale to čo tu po "vortimondovi", predviedol svojim príspevkom aj "007",tak to už je silná káva. Neviem,či pán admin,čítal tie "Topy" od svojho chránenca.

miki16
Registrace: 1/2010

jo a všimnul sis, že já tady málokdy někoho osobně urážím? prakticky vůbec. jenom satelitní platformy, televizní stanice, fotbalový mužstva, státní útvary (smích) ale né konkrétní členy fóra. jenom výjimečně. napsal jsem tomu náckovi (co sháněl adresu mýho bydliště) jako reakci, že je de.bil a smrdí mu nohy. a to bylo dneska vše, přestože tady byla taková vypjatá atmosféra. to je slušnost, když dokážeš vidět hranici, kde začíná osobní nenávist. protože všechno je o lidech. nic jinýho než lidi neexistuje

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vorti...

Ani ja som Ťa osobné ani raz neúrazil,ani žiadný iný Nick, ale ako som Ti už raz napísal paušalizovať sa nedá,lebo vtedý sa cítia dotknúti všetci a nie národ,ako si myslíš.

miki16

to není pravdy. urážek na mojí adresu jsou tady desítky

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

a ty neuražaš nás ako jeden národ, kto tu pisal ,že skur*eny slovaci Rv , už ma to tu fakt nebaví

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

a ty si myslíš, že kdybych měl něco proti tobě jako slovákovi, že bych se tady s tebou v klidu bavil? nejspíš by mě to nebavilo, přesně jak píšeš

vortimond

vortimond

vsak ty si ani s tym svojim vyjadrovanim a tou tvojou hlavou,ani nic ine nezasluzis len banan.len ktory banan by ti ho tu asi dal??????

danmikes
Registrace: 5/2007

tak sa nebav a daj si pohov. si obycajny provokater

matus
Registrace: 1/2006

jste fajn jako lidi, ale slovensko vám jaksi zatemnilo mozek. zkur.vený slovensko

vortimond

Ty si neurazil jednotlivca, ty si napadol malu skupinu o pocte 5 milionov. Nepodstatna vec, zivot ide dalej, len sa necuduj tym urakam chlapce.

matov3
Registrace: 11/2007

ach jaj tieto tvoje prispevky pepo hranicia so zdravym rozumom.

matus

@matov3: vyhrožování si nech pro někoho, kdo se tě bojí. nácky tady u nás netolerujeme. každej nácek co sem příde, tak se bude divit

vortimond

vorti...

Ty si môj predošli príspevok celkom nepochopil,lebo ja som písal o sebe,že som Teba,ani nikoho z iným nickom nikdy neúražal, ale pri niektorých Tvojich príspevkoch som sa cítil dotknúty,aj keď si neuviedol konkretný nick.
Samozrejme som tiež protí tomu,aby niekto úražal Teba,ale nemal by si paušalizovať,čo je môj názor,ale každý má svoj rozum a jedná podľa vlastného uvaženia.

miki16

To co tu stvaras posledne dni je len prejav tvojej primitivity. Prestan radsej chlastat a ked budes triezvy napis, dam ti pracu.

matov3

Přemýšlím, kolik bych toho musel vychlastat, abych se zúčastnil takovéto diskuze.. :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

tak asi dvě deci ředidla na bázi toluenu

vortimond

to vortimond: ty si pekny (nevhodné slovo) chlapce. a ty vasi cesky mamlasi kde skoncili. ani sa nedostali mna MS. ked su taky dobry tak preco teraz sedia doma na riti pri telke? ty si fakt neuveritelny blbec a nechapem preco urazas slovensky narod. proste dnes zahrali pekny futbal a mali aj stastie. ale aj o tom je futbal !!!!

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

A já mám zase Vortíka a jeho způsob uvažování a vůbec postoj k životu rád, on je to podle mne svobodomyslný tvor, který chce žít a chce aby ho nechali žít, nemá rád nácky a podobné agresivní skupiny, lidi nerozděluje podle státní, etnické ani sex-orientační příslušnosti, ale podle svý hlavy ( je a nebo není to de.bil...). No, znám ho jen z diskuzí na netu a nevím jaký život žije v reálu, jen doufám, že to není někdo úplně jiný, než jak se tady prezentuje.Jo atohle jsem vypotil po půllitru bílého, tak to tak berte...

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

Jedna vec je nalozit nejakemu user ale vyraz zkur.vený slovensko je silne kafe. Ako slovaka ma nenecha kludne pozerat na tvoje utoky. Chlapce, to uz nieje hra o kulicky na dvore. Mas dobreho pravnika? Skludni sa, alebo zalez do diery s ktorej si vysiel, lebo zavolam tomu svojmu.

matov3

vypada to minimalne na liter

matus

broncek

Precitaj si jeho prispevky a potom tu pis tie svoje blbosti.

matov3

A to jako co mám číst ??? Víc mne se.rou ty tvoje příspěvky, přečti si je po sobě, nejsi ty náhodou jen nějaký zamindrákovaný "tvorček", kterému by líp sedla nějaká stranická cenzurovaná diskuzička ???

Hlavně klídek...

broncek

to broucek : to neprectes za minutu ci dve. Je to cely arsenal vypadu a urazek na slovaky. Takze pvne cti a potom pis.

matov3

No nic, nemá cenu pokračovat v diskuzi, každý máme svoje chyby, jen někdo je rád prezentuje - třeba tady, jiný si to nechá pro sebe a myslí si o hov.ně, já jen že mám raději styl - co na srdci - to na jazyku, než nějaké okecávání. A když mne něco osobně urazí, tak mu to sdělím jednou a pak už není co říct...Tak dobrou noc ať Slovensko kráčí třeba až do finále - nevím proč bych mu to právě já nepřál, když žiju cca 10 km od jeho hranic a když mne slyší Pražák mluvit "po našem", tak si myslí, že Slovák jsem...

Hlavně klídek...

broncek

my jsme lidi, co ještě věří v lepší svět, takovej co si žádnej nácek nestrčí do kapsy. což v případě slovenska není problém, jelikož je v podstatě dost imaginární a nikdo neví co to je. ten náš svět končí tam, kam dokážeme dohlídnout (což je typicky asi tak na konec ulice). všechno ostatní už je na nás moc daleko, abysme si to přivlastňovali.

vortimond
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra