![]() |
|
Firma na přetočení paraboly.Kontaktovala mi telefonicky firma, že je partner UPC a že mi přeladí parabolu. S díky jsem odmítl a byl jsem požádán o podpis, že jsem si parabolu přetočil sám. Druhý den měli přijít. Technik přišel skoro o hodinu a půl později, že se zdržel u jiného zákazníka. Přijel MHD a s batůžkem. PROČ ZROVNA JÁ ;P |
Lotrando
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Firma na přetočení paraboly.Šikovnýmu stačí dva kloubové klíče s 10, 13 a 14 očkama. ;) |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
smsczNo když máš stínění může třeba celá sada sebešikovnějšímu být k sračceAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Firma na přetočení paraboly.Mě připadá,že jsou někteří moc nároční...U mě přetáčel parabolu mladý kluk,který vypadal že to v životě nezvládne.Neměl ani batůžek,měl jenom žebřík,pár klíčů a měřák...Výsledek je rychlá a perfektně odvedená práce.Asi jsem měl štěstí... |
popopopo
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Firma na přetočení paraboly.Přééésněěě!!! Ke mě přišel v sobotu za 20 minut bylo hotovo a vše šlape jak má! :))) |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 096 |
![]() |
|
RE: Firma na přetočení paraboly.přátelé, k tomu stínění....Můj kámoš koupil mámě přijímač a kartu Skylink a nic mi neřekl o lokalitě. Když jsme tam jeli měl jsem divný pocit. Ano, jednopokojový byt, s balkonem na západ a bez přístupu na střechu. Snažil jsem se mu pomoc, tak jsem musel svařit 1,6 metru dlouhý držák abych parabolu dostal do výhledu na 23E No masakr, den práce :((( |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: Firma na přetočení paraboly.O tom to právě někdy je! A někteří paušalizují a dělají chytráky jak stačí v každém případě jen dva klíče!Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Firma na přetočení paraboly.Jdete montovat do lesa.Na to já mám štěstí. :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
![]() |