![]() |
|
nový FW pro analyzéry ROVERDigicube, Atom a pod.Kluci, je tam nová verze 1.30, ale radim vám dobře, vůbec to neinstalujte, je to nějaký zmetek. Tohle se tanečníkum nepovedlo. Už je asi léto a hoši od Rovera už asi tančí na pláži... :8) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: nový FW pro analyzéry ROVERhosi od rovara maji leto, a mlady ital v lete nepracuje |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
FW 1.30První, co zkoušim po nahrání nového FW je detekce DVB-T signálu/ze zvyku/. Vyzkoušel jsem všechy tři MUXy z Javořice, úroveň 67 až 71dBuV, bez echa a jiných bordelů a detekce selhala.Okamžitě jsem dal zpátky 1.26 a vše se vrátilo do normálního chodu. Dokonce se mi podařilo nadetekovat signál K38 s úrovní 28dBuV. Zítra pošlu email do Allcomu, ať si udělaji pořádek u soudruhů v Taliansku. Ale po dnešním výprasku od Slováků se asi Itálie ponoří do hlubokého smutku. :))) :))) :))) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
chyba v posledním FW 1.39.Tak jsem objevil v posledním FW 1.39 chybu.Jedná se indikaci charakteru napájení. Pod tímto FW měřák ikonkou hlásí, že je napájen z externího napaječe i když je napaječ odpojen z konektoru. Zkusil jsem znova přehrát FW 1.39 a stále to zlobilo, vrátil jsem tak 1.37 a problem je vyřešen, už tam mam opět ikonku akumulátoru s příslušným počtem čárek. Zdar Roverákum. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |