![]() |
|
STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkNo MagioSat ukazalo ze sa da ked sa chce:"V době zápasu nebyly z kapacitních důvodů dostupné SD stanice MTV Czech, Filmbox, Sport1 a TV Lux. Po skončení utkání bylo vysílání těchto stanic opět obnoveno." Toto som navrhoval aj ja SkyLinku aby vypli docastne nejake blbosti a nedalo sa. Vidno ze ono sa aj da ked sa chce, ale ked sa nechce ... Hold postupili "blby Slovaci" a to je nejakemu Glysnikovi ukradnute, ze! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkmtvcz je distribučná trasau cslinku takže to by ani nešlo tak isto pri filmboxe 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkSkyblink je pre žebrákov socialov a ine trosky ktore chcu ušetrit kazdu korunu ale prd usetria treba kupit komplet aj kartu a za dva roky to možu dať do šrotu |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinktophunter RvVu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkSkyblink Rv Rv RvInač Ja&Mne mal cisty 3 miliardy a ani karty nevymeni 3 miliardy! to je 3 000 milionov |
tophunter
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinka niekto slope od rana a potom sa nielen pismenka ale aj cele slova stracaju :laughing: :laughing: :laughing: |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinktophunter - ty si riadne pometeny. Za prve nevies kto kolko za co plati (abonent Skylinku moze casto platit ovela viac alo abonent DigiTV - napr. ak si zaplati HD + plus a u DigiTV vela ludi plati lenva 10 Eur a prijimac dostanu zadarmo) a mat omnoho krajsi obraz a vlastny prijimac (ktory ja chcem, napr. aby mal 2 tunery, nahravanie, PIP, timeshift, internet, prehravanie mkv suborov a ine vymozenosti o ktorych sa moze abonentovi DigiTV len zdat) urcite nepatri do soc. skupiny (mnohy maju prijimac drahsi ako ty zarobis mesacne - ak vobec zarabas). To ze castokrat su kvalitnejsie veci lacnejsie len si to mnohy nevedia spocitat a vidia len to ze dostanu zadarmo prijimac, je dalsia vec! |
Billysk
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkA okrem ineho Skylink maju vacsinou ludia ktory maju HD televizory a maju to aby mali krasny obraz. Kto ma DigiTV vacsinou nema HD televizor a ak ma, tak mu k nicomu, lebo ho nevyuzije!!! Tak kto je u teba (nevhodné slovo)? |
Billysk
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkHej? A co take HD pozerate? Zeby Discovery anglicky BeBeTV alebo Bravu ci otrepane filmy z kaziet na Filmboxe alebo Galaxiu bez anglickej ligy ani NovaHD na slovenskych kartach nejde hlavne ze su tam dve. A STVHD uz nie je na slavnom skylinku a MarkizaHD to sa ani nesnivalo. Keby nebolo HistoryHD EurosportHD a CTHD tak mate kupene polske a nemecke karty asi tak žebrota |
tophunter
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkhmmm a odkedy nejde HD Nova, že som si to nevšimol, každy den pozeram TV noviny :laughing:Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkNova nema prava a formula uz vobec na slovensku vysielat |
tophunter
![]() |
|
Re : tophunterPodívé se kemo na svý kecy ,seš zralé tak na banán.Pokáď máš love tak si dé třeba SKY DE a nevopruzuj na tomto foru.Pokud má Magio takový špicový borce tak sem hoď nějaký info jako vorti na ITV HD ať se lůza může taky gomnot co máte na slovaču za HD providery. Zdarec2x Azbox HD Elite,motor Sg 2100A,parebola Al 85+ Gibertiny 125
|
hell01
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkVobec nerozumiem ocom sa to tu pise... co je lepsie alebo horsie .. ako male deti na piesku .. kto dalej docura :). Pracujem pre skylink, upc a aj pre MAGIO T-com kazda spolocnost je v niecom jedinecna a ja by som to vobec neporovnaval mozno este UPC vs MAGIO ale skylink a magio urcite nie to su uplne odlisne spolocnosti co sa tyka vyuzitia sluzby a aplikovaniav praxi. moc by ma zaujimalo kolko kabloviek alebo SAT spolocnosti by bolo blackout keby skylink vyplo vysielanie STV a CT :) Podla mna Skylink ma svoje minus ale urcite je to stravitelne a clovek ma vzdy nieco do+ na 19.2E ze ano a zadara naco su SK a CZ ludia uz zviknuty. cim sa UPC a MAGIO uz chvalit nemozu... ked chcete zazitok tak si pozrite zapas .. napriklad na ORF HD kde nejde len o zazitok obrazu ale aj zvuku .. tie vcielky sa im nejak zazracne stratily v pozadi .. to uz ano .. 1 vec je ista su len DOBRE alebo LACNE riesenia kompromis je uz davno minulost. |
fm2
Registrace: 5/2004 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE:tophunterto je baran... |
xxxjozko
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkDobre... kupim si HD satelit nieco ako Opticum HD x403p ale rad by som mal dvojtunerovy aj pre nahravanie poradte znalý znalci |
tophunter
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkNejdřív tady všem vynadá a teď chce poradit :))) :))) :))) :)))Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: STV3 HD - MagioSat versus SkyLinkKup si Dreambox, predsa si pisal ze nie si luza. Alebo Ip Box 9000HD ak chces predsa len nieco usetrit. |
Billysk
![]() |
|
![]() |