![]() |
|
Vantage VT-1 and UPC DirectFunguje karta UPC Direct primo v cardreaderu tohoto prijimace nebo musim pouzit Cryptoworks modul?Diky |
trefaes
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Vantage VT-1 and UPC DirectVe Vantage 7100 jede stoprocentně, v této novince bohužel nevim.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vantage VT-1 and UPC DirectSamozřejmě můžeš použít modul a nebo po nahrání příslušného sw. pak využívat čtečky karet jako UNI. Více na vantagefunclub.cz |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Vantage VT-1 and UPC DirectTak to me neco uniklo, na VT-1 je neofiko FW?? Ja ze tam nic nevidim ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
Vantage VT-1 and UPC DirecAno kolego,je FW ofic. a karty různých systémů kodování mají problémy s otevřením programů ve čtečkách přístrojů.Hlavní problém např. pro mě je,že karty s SW irdeto2,otevřu pouze v CAM modulu irdeto,a i skylink ve čtečce nefunguje OK.Nutné použít diablo caM 2,nebo modul cryptowoks,aby vše fungovalo bez problémů na 100%.Proto jsem už asi před půlrokem zde uvedl,že karty jakéhokoliv kodovacího systému nejlepé a rychle otevře FW neofic. 024401 a níže vadané softwery.Výše vydané mají problémy buď se systémem IRDETO2,Videoguard,a také s cryptowoks ve čtečce přístroje.Pak je nutné přikoupit a použít CAM modul. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Vantage VT-1 and UPC DirectAle to mluvis o starem Vantage 8000/7100. Me zajima situace ohledne VT1 ...jen tak pro zajimavost zkousel si nove ICE karty s tim FW 024401??Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Vantage VT-1 and UPC Directhledam alternativu k memu staremu Fergusonu 8800. Tam mi funguje karta primo (asi proto ze ma UNI ctecku). Novejsi Ferguson (treba ariva tt) me moc nepresvedcil...nevim ale mam za to ze streva jsou vicemene to samy...az na dual tuner a pvr.Spis hledam nejakou nahradu bez nutnosti si porizovat jeste dalsi CAM. |
trefaes
![]() |
|
RE: Vantage VT-1 and UPC Directa zaujal me VT-1...nekde jsem cetl ze prvni sachta ma Conax-embedded and druha Xcrypt a dalsi a ta by mela tu kartu cist.Tak me jenom zajima jestli je to tak |
trefaes
![]() |
|
![]() |