![]() |
|
Mimo mísuDobrý den,vlastním LCD Tv Samsung LE37B650. Používám k připojení signálu kabelovou Nej Tv,která přenáší v jednom kabelu jak analogové vasíláné tak digitálni vysílání v obou pasmech DVB-T i DVB-C. Zajímalo by mě jak u teto Tv můžu naladit obě pásma DVB najednou tak aby se mi uložili najednou. Zatím se mi daří buď vyhledat kanály DVB-T,ale jakmile dám vahledávat kanály v pásmu DVB-C tak mi po naladění vymaže původní kanály v pásmu DVB-T. Nemáte někdo podobný problém,nebo radu jak to vyřešit? :crying:TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
RE: Mimo mísuzkus ruční ukládání |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: Mimo mísuautomatické by taky mohlo ladit oba tunery po sobě. Je to zajímavé. Že by rukama? :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Mimo mísuBohužel rukama to není! Při ladění jak automatickém tak i ručním je k výběru možnost ladění buď z antény nebo kabelové Tv. Takže při zadání ladění z antény to najde všechny 3 muxy v DVB-T + analogové kanály a naopak při zadání ladění kabelové Tv všechny digitální programy v pásmu DVB-C + analogové kanály. Bohužel současně naladit jak muxy v pásmu DVB-T tak i programy v pásmu DVB-C se nijak nedaří. Snad existuje nějaká finta jak naladit vše - nenapadá někoho jak tento problém vyřešit? :crying:Děkuji za každý rozumný nápad. ;) TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
![]() |