Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

diablo 2+ bulsat

mam nahran ipnos 12,canalsat a bis jede v pohodě,chci se zeptat jde rozchodit bulsat kromě nahraní posledního ipnosu,dík

datura
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

diablo 2+ bulsat (# 123

Buď vložit ručně keys,což je blbost,ale stačí přemáznout nový ipnosys 19 a je to OK,Jede to i v SW 18 a to v AU,takže žádný problém.Jinak radím běž radší do linux,ušetříš za karty,moduly a půjde Ti také vše,buď kreativní člověk a máš vyhrané. R^ R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: diablo 2+ bulsat

děkuji za radu a mužeš mě poradit konkretně jaký

datura

hery

Zdravim hery a varive ide CanalSat a paket Bis v tom novom softe 1.06B2? alebo ako to momentalne ide v emu? Dik za odpoved R^

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006

RE: diablo 2+ bulsat

varive,to je asi nějaka novinka :O

datura

Frankovic

V ARIVE 200HD jsem to zatím neměl čas odzkoušet,zítra kolem 19 hod až přijedu ,tak na to kouknu,nemám s tím problémy hlavně v diablu 2 verze 3.9 tam to frčí vše ok a to v každém HD přístroji do kterého to vložím.
datura: K těm linux přístrojům se budu vyjadřovat až po odzkoušení,dnes jsem jeden dostal a ještě jsem neměl čas si vše omakat.Jinak těchto přístrojů je dost na to,aby sis to mohl odzkoušet/třeba DREAM 8000,AZBOX ELITE HD,AZBOXplus,i Octagon 1018 HD,atd./chce si s tím pohrát,každý má své priority.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra