, sekce: Příjem DVB-T |
|
MUX3 - K30 JavořiceAsi před hodinou jsem zákazníkovi skenoval na TV Sony komplet DVB-T z Javořice a na K30 jsem naskenoval klasický obsah: Z1, PublicTV, Test EPG, Proglas a navíc i TV Noe. Po najetí na program byla tma a EPG bylo taky prázdné.Po příjezdu domu jsem to zkusil znova na S700, DI-Box22 a plazmě Panasonic a ident Noe se mi neobjevil. Nemáte někdo podobnou zkušenost? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
re :saxonZkusil jsem to hned na tom STáčku,kam jsi mě to volal,ale nebylo tam nic navíc...Jinak to vypadá,že tady budu muset vzít mux1 z Kojálu,neboť ani dlouhá "colorka" neodfiltrovala analogový Harusák,Javořice tu v přímém směru nejde vůbec,pouze odrazem,takže to vyřeším Avantem...Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 808 |
|
|
RE: MUX3 - K30 JavořiceTo LCD Sony melo asi aktualizaci programu, protoze jsem tam pred upravou anteny byla naskenovana i Prima s priznakem MPEG4-HD/asi inverze/. Byla tam logina bez propusti pouze do Alcada, smer mezi Votice a Jihlavu. Ale to Noe bylo z dneska, i v tabulce tam ma uvedeny kanal 30. V nedeli to schvalne vyfotim a hodim to sem.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: MUX3 - K30 Javořicechtělo by to výpis identifikátorů z TS |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 770 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|