![]() |
|
Aktualizace firmware v modulu CryptoworksNevíte náhodou někdo jak provést aktualizaci firmware v tomto modulu?http://www.smardtv.com/index.php/products/for-television-and-set-top-boxes/eurocam-cryptoworks Dík za radu. |
ozzy 2
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Aktualizace firmware v modulu CryptoworksNelze a neni ani duvod jej menit.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
nic mocAle lze, ale pouze s prislusnym hw. Zkousel jsem dle jejich navodu skrze PCMCIA rozhrani v NB, ale bohuzel jsem nemel uvedenou verzi hw verzi.Je duvod, neustale tenhle "vybornej"modul vypisuje hlasky a nejdou narozdil od toho co dodava mascom vypnout. Hold usetrena stovka se nejak nevyplatila. :) |
streki
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Aktualizace firmware v modulu CryptoworksHlášky žádné nevypisuje. Jen jsem chtěl vědět jestli náhodou není nějaká aktualizace. |
ozzy 2
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Aktualizace firmware v modulu CryptoworksNa nekterych prijimacich ty hlasky opravdu jsou, ale zadny novy FW to neporesi, tedy stale nevidim duvod na upgrade ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Aktualizace firmware v modulu CryptoworksPrej jde aktualizovat ny Astře 1, 12692/H,22000,5/6 |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE: Aktualizace firmware v modulu CryptoworksMě hlášky na kaonu taky vypisoval ale stačilo nahrát nový firmware do příjimače a hlášky zmizely. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 096 |
![]() |
|
RE: Aktualizace firmware v modulu Cryptoworksjo ten eurocam se ve spojení s nějakým přijímačem těma hláškama dovede dost naotravovat, to se mi zdá už lepší modul CRYPTOWORKS - Smit, kde se dají ty hlášky vypnout jako u mascomu a je ještě o něco levnější než ten eurocam.:lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |