![]() |
|
a mame nahradu za City TV :)vola sa to M6 Music Club,fajn muzika,super zvuk,dobry obraz (myslim ze na SD asi max. co mozu dat) .Najviac sa mi paci ten Playlist kde ukazu aj 10 skladieb ake budu hrat.Ziadne moc dlhe otravne reklamy (asi preto su pay-tv).Skoda len ze mozme pozerat pokial ide emu na provider Canalsat :( A dalsie mozne tipy: MCM Top,MTV Base France atd ... :) |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
a skoro by som zabudolna stare dobre zname NRJ Hits :) |
mercedes77
![]() |
|
RE: a mame nahradu za City TV :)MCM pop, top. Tyhle francouzské programy nej. Škoda že to nejde na tom mém Vantovi.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: a mame nahradu za City TV :)o akej nahrade to pises ?????,CITY ide ok R^ R^ R^ R^ |
dysan
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
@dysanja viem ze ide,ale myslim ze tato M6 Music Club je tiez fajn a by mohla byt silna nahrada za City :) Tie stale dokola iste bulharske reklamy uz skoro poznam vsetky :) |
mercedes77
![]() |
|
RE: a mame nahradu za City TV :)ktorý sistém používajú ktorý sá dá odkódovať???A stačí mpeg2 príjmač??? |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
RE: a mame nahradu za City TV :)na 39E mas este volne THE VOICE porovnatelne s CITY, |
dysan
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
@domi357hociktory mpeg-2 prijmac,ale musis mat v nom emu aktualne kde ide viaccess 3.0. |
mercedes77
![]() |
|
RE: a mame nahradu za City TV :)Např. vantage ale to asi těžko. :(Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
@satmananeviem ci pre Vantage vychadza este neoffic podpora....Ak mas ethernet,skus pozriet po dakej privatnej skupine ludi co medzi sebou prehodia IP a mozno niekto z nich ma daku france karticku ;) |
mercedes77
![]() |
|
RE: a mame nahradu za City TV :)fajn, ale já pochopil tento příspěvek, jako že CityTV končí a úplně jsem se lekl :((( |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
mercedes77To jsem nevěděl že existuje i tenhle způsob příjmu ale s mými znalostmi bych asi seděl celý měsíc u pc a nic.Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: a mame nahradu za City TV :)City je fajn, oproti U je tam menej reklamy. A v poslednom čase aspoň čo sa hudobnej dramaturgie týka sa zlepšila stanica Musiq 1 |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 937 |
![]() |
|
mercedes 77kdybys měl AZtko nahodíš Cheops a ten ti sám najde haldu sdílenejch karet... :))) |
kacenkin
![]() |
|
@kacenkinto je co za paradnu vec ten Cheopes?Ako to funguje,popis blizsie...a ked najdes daku kartu,sa na nu pripojis ze user nevie ze si online??pod akym protokolom sa pripajas? |
mercedes77
![]() |
|
@mercedes77je to plugin pro AZtka (já mám Elite), který umí automaticky najít nějaké nasdílené přístupové karty a otevřít spoustu placených TV. Ale skutečný princip by ti asi vysvětlil někdo, kdo sharingu rozumí mnohem víc než já... :lookaround: |
kacenkin
![]() |
|
@kacenkinjaj,to viem co je...to Azetaci dali do Ciny server s kartami a na tie sa pripaja asi 1000 ludi :) ale aj to je dobre ako nic ;) |
mercedes77
![]() |
|
@mercedes77je to možná tak nějak...ale pro mě je důležité, že to funguje docela dobře :)))Určitou dobu to umělo i UPC z 19ky :))) |
kacenkin
![]() |
|
RE: a mame nahradu za City TV :)nic proti taky mam m6 ale vyskoušel jsi na 28e dancenation a clubland.jsou tam sice reklamy,ale musica super a bez strachu že to zakoduji |
datura
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
@daturaked ja ten anglicky dance nemusim,naozaj...Nevravim ze je zly,ale dako mu nemozem prist na chut.Pozeral som to niekolko krat,ale ja skor typ City TV,NRJ Hits a tak :) |
mercedes77
![]() |
|
a mame nahradu za City TV :)jakou náhradu,koukám na to už dva roky a nejsou potíže,stačí k tomu ok karta co umí vše.... :8) :laughing:a mám takový dojem,že tak před půlrokem to šlo fta.dnes mi to je jedno jestli 39 E,nebo 45E,musí si každý poradit sám. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
![]() |