![]() |
|
Slovenské DVB-T na ZnojemskuDnes jsme doma vyzkoušely slovenské DVB-T cca 15 KM severně od Znojma je to mala obec poměrně utopená do doliny antena colorka otočená do vertikální polohy výška od země asi 14 metrů otevřený výhled nedke dál vcestě možná nějaky les ale s tím se dá počítat.Velká Javorina analog jede bez problému digitál ani ťuk ani náznak. Bratislava Kamzík analog též bez problému digitál naběhl signál vcelku v pohodě po přidáni kanálového zesilovače velmi dobry ve večerních hodinách je vynikajicí. Musím dodat že České DVB-T doma chytam z Jihlavy tež vynikajicí. |
petr1207
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 307 |
![]() |
|
@petr1207nazdar.U toho Dvb-T si to ani nemusel zkoušet (Velká Javorina).Mají totiž vysílací antény uzpůsobeny tak,že vysílají do "vnitrozemí"-na Slovensko a k nám "doletí" jen ten zbytek vln.Já bydlím 18km od vysílače V.Javorina a naopak to chytnu "na kus drátu"..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
RE: Slovenské DVB-T na ZnojemskuDúfam, že si nezabudol, že vysielajú s vertikálnou polarizáciou. |
huvo
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@huvonepsal jsem to-o tom se zmínil petr1207,že si nastavil anténu na vertikál,tak jsem se o tom už nebavil.Ale jinak máš pochopitelně pravdu,že se z V.Javoriny vysílá Vertikálně (Dvb-t) :-)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
RE: Slovenské DVB-T na ZnojemskuCOLORKA NIEJE DOBRA ANTENA NA TAK VYSOKE KANALY SKUSAL SOM TO BYVAM ASI 50 KM OD KAMZIKA A ANI TUK VELKA JAVORINA JE ODOMNA TIEZ ASI 50KM ANI TUK ALE ZOBOR Z NITRY NA 21 KANALY A KOJAL NA 29 UPLNE SUPER BEZ ZOSILNOVACA A ESTE JE TO ZLUCENE A ROZBOCENE NA DVE TELKY SLUCOVAC A ROZBOCOVAC SU TIE NAJLACNEJSIE A TEDA AJ NEKVALITNE ALE IDE TO AJ TAK SKUS INU ANTENU NAJLEPSIE KANALOVU |
PALO100
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
Zisk COLOR SUPER XL-91 BL470 MHz=10 dB600 MHz=12,5 dB 700 MHz=14,5 dB 790 MHz=15 dB (od tejto frekvencie zisk klesá) |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
![]() |