![]() |
|
BabuiAhoj,nevíte někdo kam se poděl? Potřebuji dát řeč. Díky. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: BabuiKam by se poděl. Má mobil, tak mu brnkni. Vůbec se nedivím, že na to tady sere. Dennodenně jen stup.idní témata o fotbalu nebo Vortimondovi. Proč by to četl.napis mi na tomik535 na seznamu, dám ti mobil. Hoj Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: BabuiBobe kdyby to byl problém, dej vědět. AhojZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@Tomik535můžeš prosím tě pro mě a pro tohle fórum udělat jednu věc? už tady o mě vůbec nic nepiš. prostě na to zapomeň. já si myslím, že je to tak nejlepší, ne? jako kdyby se vůbec nic nestalo.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: BabuiA proč by neměl o tobě nic psát?Nejdřív to tady rozeser*eš a pak to uklidnuješ.Ty by si měl někam zalezt na chvili a strčit si do huby Konvertor Black ultra(lépe twin)a chvili mlčet. A nezapomen v pondělí ráno napsat "dnes se hraje Slovensko-Holandsko" a hned k tomu napsat že straaašně fandíš Holandku a vubec ale vubec nepřeješ Slovensku...A k tomu jak je nemáš rád. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Babuijá navrhuju tohle: z mojí strany udělám to, že sem nebudu chodit. a od vás bych chtěl, jestli byste mohli přestat tady zmiňovat mě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Babuia proč bys nechodli ?? nikdo Tě nevyhazuje a o sat.technice něco víš.Ale chovej se normálně.a nerozdmýchávej.. To že nemáš rád bratry chápu každý nemuže mít rád všechny ale proč s nima schválně provokuješ.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Babuitakže ta dohoda platí. fajn. já si myslím, že je to rozumná dohoda a takhle se to řeší v klidu a rozumně.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@Vortimondenikdy jsem proti tobě nic neměl a jak píše Pat,něco o sat víš a znáš.Ale tohle si fakt podělal!!! Měl by ses veřejně i omluvit těm,které si vědomě či nevědomě urazil-především slováky.Choval ses jako blb*ec a to tě nechci urazit!!! Měj se a už se nechovej tak,jak předtím.díky...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
RE: BabuiSeš opravdu tak blbej? Se domníváš, že tě budu poslouchat kdy a o čem budu psát?A mimochodem nic jsem o tobě nenapsal a nenapíšu. Bylo by mi trapně, že to ostatní, co to mají v hlavě srovnáno, nutím číst. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Babuidobře. omlouvám se všem, které jsem vědomě i nevědomě urazil. a bylo toho požehnaně. a v první řadě všem slovákům.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: BabuiPanove nebylo by dobre to vortimonda nechat uz na pokoji!! Ja si myslim, ze se srovna sam i bez tech blebech kecu. Prestava me to uz bavit a otravujete ostani ctenare. Piste veci k tematu a ne hovadiny.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Babuitahnete uz do prd... s tema vasema kecama vyridte si to jako chlapi sejdete se dejte si do drzky a neotravujte zivot jinym hromadu shopnych lidi uz radsi odesli z tohoto fora tim sem skoncil. |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
@ 007Keby on nepisal hovadiny, tak na neho nikto nebude reagovat :-/ |
acdc
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Babuino to by mě právě vadilo. já si myslím, že spousta těch schopných lidí se sem časem vrátí. a nemyslím si, že by bylo zrovna dvakrát inteligentní řešit něco dáváním si do držky. já si myslím, že se všechno dá vždycky vyřešit v klidu. asi né hned (to je pochopitelný) ale určitě s odstupem pár hodin nebo dníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
mám návrh...Dajte si sami na niekoľko dní pauzu. Čas je najlepší liek . A potom sa tak vrátiť s čistou hlavou a venovať sa veciam na ktoré je tento server určený. Ani sa nedivím že to tu ide dolu vodou a odborníci sa vytrácajú. Pokiaľ tu bol vladofogo a D2MAC tak to tu ešte ako tak išlo. Teraz je tu bordel.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Babuijá bych to fórum vůbec nepohřbíval. spousta lidí odešla, přídou jiný. a nebo se vrátí. kde je problém?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@acdc@Keby on nepisal hovadiny, tak na neho nikto nebude reagovat :-/Blahoslavení chudí duchem neboť jejich je království nebeské! |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: BabuiZase hledáte problémy kde nejsou.Jako forum je vynikající.Thémata jsou čtivá.Slovensko-České vztahy jsou lepší,než za společného státu.Každý si žije za své,řeší si své pronblémy.Vládu má každý takou ,jakou si zaslouží.Co by jste ještě chtěli. :) :lookaround: :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
vortimondnetáraj. Poniektorý sa sem nechcú vrátiť , a sú aj takí ktorí boli vyštvaný a majú svoju hrdosť.Nikde som tu nenašiel , že by sa niekto niekomu ospravedlnil. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
zzanerjá konečne nové tv v cs/sky R^ ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Babuitohle fórum bude vždycky atraktivní. protože je chytře řešený tak, že zároveň nabízí přehled a prostor. čehož zneužívají mnozí exhibicionisté (viz já :laughing: ) ale taky zároveň to vždycky přiláká i ostatníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Babuia jestli česká nebo česko-slovenská sat scéna stojí na pěti lidech, tak to je teda hodně smutný a nebo je to pěkná blbost. jedno z tohoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
oneeeeetak ten hulvát vladofogo tu určitě spoustě lidí nechybí, ten možná chybí takovým podobným hulvátům jako byl on :lookaround: :lookaround: :laughing: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: BabuiPro Vorti.Česká + Slovenská sat.scéna stojí a padá na prodeji hlavně karet,Proto je nutné,aby to běhalo na každém čerepu.Nevím,jak si stojí s prodejem programů obě platformy,ale buďme rádi,že to jakž takž funguje.Pokud někdo bude chtít vše,tak si objedná buď UPC,nebo DIGI,dle solventnosti.Zde není co vymyslet,karty jsou rozdané! :) :razz: R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Babuiteda kdyz se uz tady horlivo diskutuje, mnel bych jeden malinkej dotaz...lze nak na 1 LNB pripojijt 2 a vic stroju ??? .. mysleno tak ze by se medzi lnb a tydle stroje dal nakej rozbocovac... mne to tedka nak napadlo, ale asi je to hloupost nejvetsi .. at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |