Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Babui

Ahoj,nevíte někdo kam se poděl? Potřebuji dát řeč. Díky.

grower
Registrace: 2/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Babui

Kam by se poděl. Má mobil, tak mu brnkni. Vůbec se nedivím, že na to tady sere. Dennodenně jen stup.idní témata o fotbalu nebo Vortimondovi. Proč by to četl.

napis mi na tomik535 na seznamu, dám ti mobil. Hoj

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Bobe kdyby to byl problém, dej vědět. Ahoj

Tomik535

@Tomik535

můžeš prosím tě pro mě a pro tohle fórum udělat jednu věc? už tady o mě vůbec nic nepiš. prostě na to zapomeň. já si myslím, že je to tak nejlepší, ne? jako kdyby se vůbec nic nestalo.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

A proč by neměl o tobě nic psát?Nejdřív to tady rozeser*eš a pak to uklidnuješ.
Ty by si měl někam zalezt na chvili a strčit si do huby Konvertor Black ultra(lépe twin)a chvili mlčet.
A nezapomen v pondělí ráno napsat "dnes se hraje Slovensko-Holandsko" a hned k tomu napsat že straaašně fandíš Holandku a vubec ale vubec nepřeješ Slovensku...A k tomu jak je nemáš rád.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

já navrhuju tohle: z mojí strany udělám to, že sem nebudu chodit. a od vás bych chtěl, jestli byste mohli přestat tady zmiňovat mě.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

a proč bys nechodli ?? nikdo Tě nevyhazuje a o sat.technice něco víš.
Ale chovej se normálně.a nerozdmýchávej..
To že nemáš rád bratry chápu každý nemuže mít rád všechny ale proč s nima schválně provokuješ..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

takže ta dohoda platí. fajn. já si myslím, že je to rozumná dohoda a takhle se to řeší v klidu a rozumně.

vortimond

@Vortimonde

nikdy jsem proti tobě nic neměl a jak píše Pat,něco o sat víš a znáš.Ale tohle si fakt podělal!!! Měl by ses veřejně i omluvit těm,které si vědomě či nevědomě urazil-především slováky.Choval ses jako blb*ec a to tě nechci urazit!!! Měj se a už se nechovej tak,jak předtím.díky....

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Seš opravdu tak blbej? Se domníváš, že tě budu poslouchat kdy a o čem budu psát?
A mimochodem nic jsem o tobě nenapsal a nenapíšu. Bylo by mi trapně, že to ostatní, co to mají v hlavě srovnáno, nutím číst.

Tomik535

dobře. omlouvám se všem, které jsem vědomě i nevědomě urazil. a bylo toho požehnaně. a v první řadě všem slovákům.

vortimond

Panove nebylo by dobre to vortimonda nechat uz na pokoji!! Ja si myslim, ze se srovna sam i bez tech blebech kecu. Prestava me to uz bavit a otravujete ostani ctenare. Piste veci k tematu a ne hovadiny.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

tahnete uz do prd... s tema vasema kecama vyridte si to jako chlapi sejdete se dejte si do drzky a neotravujte zivot jinym hromadu shopnych lidi uz radsi odesli z tohoto fora tim sem skoncil.

image
Registrace: 10/2008

@ 007

Keby on nepisal hovadiny, tak na neho nikto nebude reagovat :-/

acdc
Registrace: 8/2006

no to by mě právě vadilo. já si myslím, že spousta těch schopných lidí se sem časem vrátí. a nemyslím si, že by bylo zrovna dvakrát inteligentní řešit něco dáváním si do držky. já si myslím, že se všechno dá vždycky vyřešit v klidu. asi né hned (to je pochopitelný) ale určitě s odstupem pár hodin nebo dní

vortimond

mám návrh...

Dajte si sami na niekoľko dní pauzu. Čas je najlepší liek . A potom sa tak vrátiť s čistou hlavou a venovať sa veciam na ktoré je tento server určený. Ani sa nedivím že to tu ide dolu vodou a odborníci sa vytrácajú. Pokiaľ tu bol vladofogo a D2MAC tak to tu ešte ako tak išlo. Teraz je tu bordel.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

já bych to fórum vůbec nepohřbíval. spousta lidí odešla, přídou jiný. a nebo se vrátí. kde je problém?

vortimond

@acdc

@Keby on nepisal hovadiny, tak na neho nikto nebude reagovat :-/
Blahoslavení chudí duchem neboť jejich je království nebeské!

hrnek
Registrace: 2/2009

Zase hledáte problémy kde nejsou.Jako forum je vynikající.Thémata jsou čtivá.Slovensko-České vztahy jsou lepší,než za společného státu.Každý si žije za své,řeší si své pronblémy.Vládu má každý takou ,jakou si zaslouží.Co by jste ještě chtěli. :) :lookaround: :)

zzaner
Registrace: 9/2006

vortimond

netáraj. Poniektorý sa sem nechcú vrátiť , a sú aj takí ktorí boli vyštvaný a majú svoju hrdosť.
Nikde som tu nenašiel , že by sa niekto niekomu ospravedlnil.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

zzaner

já konečne nové tv v cs/sky R^ ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

tohle fórum bude vždycky atraktivní. protože je chytře řešený tak, že zároveň nabízí přehled a prostor. čehož zneužívají mnozí exhibicionisté (viz já :laughing: ) ale taky zároveň to vždycky přiláká i ostatní

vortimond

a jestli česká nebo česko-slovenská sat scéna stojí na pěti lidech, tak to je teda hodně smutný a nebo je to pěkná blbost. jedno z toho

vortimond

oneeeee

tak ten hulvát vladofogo tu určitě spoustě lidí nechybí, ten možná chybí takovým podobným hulvátům jako byl on :lookaround: :lookaround: :laughing: :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Pro Vorti.Česká + Slovenská sat.scéna stojí a padá na prodeji hlavně karet,Proto je nutné,aby to běhalo na každém čerepu.Nevím,jak si stojí s prodejem programů obě platformy,ale buďme rádi,že to jakž takž funguje.Pokud někdo bude chtít vše,tak si objedná buď UPC,nebo DIGI,dle solventnosti.Zde není co vymyslet,karty jsou rozdané! :) :razz: R^

zzaner
Registrace: 9/2006

teda kdyz se uz tady horlivo diskutuje, mnel bych jeden malinkej dotaz...

lze nak na 1 LNB pripojijt 2 a vic stroju ??? .. mysleno tak ze by se medzi lnb a tydle stroje dal nakej rozbocovac...

mne to tedka nak napadlo, ale asi je to hloupost nejvetsi ..

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra