Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Michal David

co rikate na koncert Michala Davida dnes na Nove ve 20.hodin je sem na to zvedavy docela se na to tesim.

image
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Michal David

Můj kamarád říká:Kdybych to uměl,tak taky tak dělám prachy.Že je to hudební odpad? To dětem nevadí.

karab
Registrace: 9/2008

Raději přepni na Glastonbury 28E

Ráno tady někdo psal, že se festival z UK nedá poslochat. Toto se nedá poslochat! :(((

T90, Octagon 8008

ivo2001
Registrace: 4/2006

RE:MichalDavid

Je to šílený.Každý komu je více než 15 a líbí se mu to by měl navštívit svého obvodního lékaře.

moki
Registrace: 10/2009

Nevyzera to zle.

jukon
Registrace: 12/2007

Důchodci Trsaj :laughing:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

jo bylo to dobry me se to libilo R^

image
Registrace: 10/2008

Tak si dejte Evu s Vaškem a bude klid. Nebo snad tu hrůzu, která nám udělala ostudu v evropě - Kabáty :fuming:

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Autor: pifl

To soudíš podle sebe chudačku.

emtech
Registrace: 9/2006

Autor: moki

Už tam utikej ty tomu rozumíš kolik ti je roku.

emtech

Je to další vychcanej prznitel hudby.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

HiFiOK

neber to tak vážně,je jedno jestli je to kvalita ,nebo ne,důležité je ,že na něho lidi chodí,určitě něco dělá a baví ho to,lepší než ty K.R.Á.V.Y. co mu zpívaly na závěr,Zag,Von,Bíl R^ R^ R^ R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

BIGI

se nechystáš dožít důchodu-tvoje rozhodnutí,ale neotravuj s tím lidi co už něco odmákli,koukám,že tu je těch odborníku hodně,dřív závistivců,kruci co tu nalezla v poslední době za pakáž,fuj !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Náhodov to bol super koncert. R^ :8) :)

fsat
Registrace: 2/2006

Všetkým ktorí kydajú na M.Davida

Vážení páni,som muzikant a hudbe rozumiem.Je mi jedno či je to normalizačný spevák,alebo niekto iný.Čo ste dokázali v tejto oblasti Vy,že tak kydáte na hlavu M.D.???Hoďte sem link na ukážku Vašej tvorby,rád si to vypočujem.
Som si vedomý toho,že sa to nemôže rovnať svetovému formátu,ale v Čechách aj na Slovensku je M.D. jeden z najlepších skladateľov hitových pesničiek a muzikálových záležitostí.Na koncerte boli a spievali s ním jeho fanúšikovia všetkých vekových kategórií.80% koncertu úplne LIVE a vynikajúce výkony čo sa muzikantov týka.Ak tomu nerozumiete tak sa radšej nevyjadrujte a nepíšte hlúposti.Nkdy som neodsudzoval ani dychovku ani metal ani žiadny iný štýl muziky.Ak to niekto robí dobre patrí uznanie,česť a sláva a Michal David to robí dobre R^ .

robina2
Registrace: 8/2006

Autor: robina2

Plně s Vami souhlasím.

emtech

Pánové,tak jsme se vykecali,tak teď do práce,ať podáváte alespoň čtvrtinové výkony,jako ten člověk.Kdo umí,maká,kdo neumí učí,bohužel. :razz: :)))

zzaner

@robina2

opakuju, že názor na M.Davida je záležitost vkusu a i politického názoru, že je někdo dříč nemusí představovat kvalitu. Taky nevím, proč vyzýváš k předvedení ukázek naší "tvorby", my nejsme exhibicionisti jako muzikanti, různé profese se různě projevují. Jedním jsem si ale jistý, rozumět muzice jako ty bych nikdy nechtěl (přestože mě to nehrozí :)))).

knawi
Registrace: 3/2007

toerie kritiky neni zalozena na tom, ze percipient musi mit schopnosti umelce. nevim kde na to nekteri prisli ale takova domenka je zcela mimo misu.
dle meho je valna cast tvorby MD absolutni kyc. nic vic.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Mě se jeho písně už teď zdají taky trochu kýčovité, nicméně ho uznávám, že něco dokázal a nic proti němu nemám. Už vůbec mě nezajímá jeho osobní život nebo minulost. Akorát s tím pozvání Eltona Johna mu zazpívat na narozeniny to trochu přepísknul.. :))) ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Někde tady nahoře uvedl, že to byl přisluhovač minulého režimu. Máte na to nějaké důkazy?
On dostal někoho do kriminálu?
Takovej Nohavica práskal na Kryla o sto péro a dneska si hraje na oduševnělého písničkáře, jako by se nechumelilo.

Michal David dělal a dělá hudbu kterou absolutně nesnášim, ale člověk to určitě neni špatnej. Jednu věc jsme ale od něj nějak nepobral. Už je to nějakej pátek zpátky, když mu zemřela jeho malá dcera a od asi týden na to hopsal v budějovické diskotéce na playback.
Asi je to profík, protože tohle jen tak nikdo nedá, já tedy určitě ne...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Co je kýč?No přece to,co se velice dobře prodává.Velmy renovovaní vynálezci,kde by byli bez asistentů,mistři bez učedníků.Ministři,ředitelé podniků,bez náměstků.Tak je to bohužel ve všem,silnější si kradou,myšlenky,práci jiných,bohužel. :lookaround:

zzaner

ono by to chtelo znat trochu z te teorie umenovedy.
viz treba wikipedia:
Definice kýče podle Tomáše Vlčka

1. V díle, kde přebývá citovosti a chybí v něm to, co se dá velmi těžko definovat jinak než jako hodnota, která umožňuje překročit sama sebe.
2. Nejde o pravdivé sdělení.
3. Je to nemoc neodpovědného snění, náhražka, sebeuspokojení v iluzích a slasti.
4. Selhává ve výpovědi, podbízí se, usiluje o zmocnění se vašeho srdce na úkor odpovědnosti vůči světu, ve kterém máme naději přežít, jen pokud budeme zároveň citliví i odpovědní.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Nemohu uvěřit tomu,co tu čtu.Opěvovat M.D.to je síla.Saxone,nechápu.Ty s Tvým nickem opěvuješ zde tohodle pseudoumělce.Myslel jsem,že máme společné ikony.Mišík,Kalandra,Pospíšil,Prokop,Merta...Zase jsem se spletl,no nic,proti gustu...Nezlob se,ale nemohl jsem se udržet.Přeji všem možnost a čas poslouchat kvalitní autory,místo normalizačních kýčařů.

Hanex
Registrace: 6/2007

bože o co jde?,M D má vyprodané sály,co k tomu ještě dodat,kvalita -nekvalita jde stranou,tak všichni co na něj jdou jsou B.L.B.C.I. nebo hluší,a co jako má být,jdou na něho a platí za lístek a rádi,tak jim to neberte,prostě mají radost ze života,který jim M D zpříjemnil R^ R^ R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra