, sekce: Zkušenosti |
|
vortimondChcel by som sa Ta opytat vorti ten udaj o zisku Tvojej emee esse 150 je udavany pri akej freqvencii?Je to tak ako gibertini 150 pri 10.95Ghz 43.3db.Ktora je vlastne lepsia?Jednu s nich si urcite zaobstaram.Len potrebujem malu radu na rozhodnutie.DikT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
|
|
vortimond (# 59)tak si ji zaobstarej/GILBERTINY/ vyzkoušej a pak nám své poznatky napiš,já Gilbertinku mám a jsem spokojen./zkoušej, a budeš vidět co na tom vše jede OK.To je to hlavní,si vše omakat a něco o tom vědět.Ale to kolego musíš sám,to je nejlepší lék na to abys o tom něco věděl. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
vortimond (# 59)na čo je potom toto fórum, keď si máš všetko "omakat" a "odskouset"???? |
xxxjozko
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 53 |
|
|
RE: vortimondto je takova nemala heryho demence. on kdyz chodil do skoly, tak museli na vsechno prijit sami. pythagorova veta, archimeduv zakon , na to vsecko hery prisel sam. a nejen to. jemu pojem jako kolektivni vedomi nic nerika. on se rad zdrzuje tim, ze prichazi na to, na co uz prisel nekdo jinej a cas takto vynalozenej mu je ukradenej. to ze by se ostatni mohli diky informacim dostat dal je asi ten problem, protoze by na to neprisel hery sam.ja si myslim , ze mu pri vyzkumu gravitacnich zakonu neco muselo spadnout na hlavu :))))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: vortimondBublajs souhlas R^Anebo zrušit uplně tu diskuzi a místo ní tam dát jen nápis: "Na nic se neptejte,kupte si to a vyzkoušejte sami" |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: vortimondja mám 100 cm Gibertini a sú tam podstatné rozdiely od klasických antén, ale 150 cm už musí byť iné delo. :)))3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
RE: vortimond@bublajs a pat: vy tomu herymu dáváte ale výstižně :))) |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
RE: vortimonda vortimond mi na to nic nenapise? :(T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
|
|
RE: vortimondknawi jasně..Ale vždyt je to pravda internet je hlavně informační medium. Co já už tam sehnal informací ohledně např.věcí na barák. Např.použití barev,nátěrů,nářadí,zateplení,věcí na zahrádku,hnojiv na trávu,jezírka,rybiček atd atd...prostě super. Kdybych měl všechno nejdřív koupit a vyzkoušet co mi poradí první jouda v obchodě tak se nedoplatím a hodně toho se stane nevhodným a nepoužitelným.. Prostě když něco člověk schání a potřebuje koupit tak není nad to si přečíst názory a zkušenosti uživatelů.. Samozřejmě když i já koupím blbost a napálím se tak je dobré případně na netu informovat...v rámci možností přeji hezký den začíná nám asi opravdu léto |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: vortimondNešahejte mně na HERYHO,díky jemu jsem se trochu posunul.Buďte rádi,že jej máte,jinak by jste si jej museli vy myslet.Bez fantazije není pokrok,on se vždy někdo najde,kdo to uskuteční.Proto,ať žije legrace i v sat. přijmu.Ono toho na legraci jinak stále ubývá. :) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: vortimondJeště před nedávnem jste tady na Vortimonda nadávali, hubovali, "harakiri" chtěli dělat a najednou je Vám dobrej. Když budete vědět tolik, co Vorti, i nějaký ten úlet Vám bude tolerován...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
RE: vortimondnešaháme, chraňpámbu, taky jsme rádi, že máme heryho R^ |
knawi
|
|
RE: vortimond@tukan: máš pravdu, ti, co mu nadávali a byli značně sprostí se cítí v právu a vortimond by se podle nich měl kát. Nickám to projde, vortimond je osobnost a tak je odsuzovanej. |
knawi
|
|
knawiMáš ůplnou pravdu,ve všěm. :))) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
@THXKOZisk antény se vzrůstajícím kmitočtem stoupá.Emme Esse 150cm Al má nadefinováno 43.5 dB při 12GHz. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 971 |
|
|
THXKOOn sa určite ozve v pondelok. A môžeš hádať pre čo.... :bigeyes: |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
AlesHavelNo vidis a zas som o nieco mudrejsi.Ja si myslel ze ten udaj od emme esse je pri freq.10.95Ghz.Tak potom podla udajov je gibertini lepsi pravda!T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|