![]() |
|
UPC Stále nicobraz stále kostičkuje na TV Nova(0,8w) to je děs,doufám že není chyba u mě. |
great
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: UPC Stále nicNekostičkuje. Chyba bude u tebe. |
popopepe
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
RE: UPC Stále nicNova běží OK. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: UPC Stále nicNova kostičkuje na 1w stále. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: UPC Stále nicMůžu vám říct že jestli budou takhle pokračovat tak s nima končím,dnes mám ještě skylink HD kanály.U UPC jsem už asi 7 let a po hrození výpovědí mi daly slevu Rodina plus a hbo 846kč dnes je to hrozný před nějakým rokem,ale když nic jiného nebylo,dnes zkouším skylink za 700 Základ plus multiHD plus HBO pack a jsem spokojen.Když šlo UPC z astry kvalita obrazu 70%,skylink bych dal 90% a no a DIGI o tom nemluvě pod 40%.Dnes si všichni kupujou LCD LED Plasmy ale kde na to berou kvalitní obraz,Těmto televizím se říká domácí kino,nekazí se od nich oči,ale seďte 1 metr před tím jako sedíte v kině před plátnem no to se p....... ;P . |
motors
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: UPC Stále nicTaky mám oboje UPC a Skylink na UPC kostickuje CT HD Nova HD na Skylinku ne???Asi s UPC po těch 10 letech ukončím smlouvu. Ve středu jsem jim to napsal zatím žádná odpověď. |
mares3
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
hnus UPC ThorKostičkuje spousta progamů.... Markíza,Viasat.... a u HBO jdou stále u nějakých filmů cz titulky které nejdou vypnout.Fakt super služby.A u AXN se míchaj cz titulky s nějaejma rumunskejma.... at s tim jdou někamkdyž tam člověk volá,tak nevědi o co gooo. prej je u nich vše OK: směšný... ;P |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: UPC Stále nicAsi to budete mať v nekvalitne nadstavenej parabole. Mne nekockuje nič a mám pri tom Toroidku 55.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Obraz se seká - UPC o tom ví již měsícNa HD programech se obraz cca po 5 sedc stále zasekává.Proč to UPC spustila když to nemá naladěné - učí se to za pochodu a my blbci jim to platíme!!!!!!! :zombie: |
black52
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
![]() |